Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feltámadás F.C. Napsugár F.C
küzdeni kell Tactiek lehet
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 55.8
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Korýtko geeft een hoge lob. Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakhaté tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diakhaté krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sene-Absa rent richting de bal. Séne bereikt de bal nog maar net als eerste. Sene-Absa is nu in balbezit. Séne rent richting de bal. Séne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Diedhiou rent richting de bal. Diedhiou geeft een lange en hoge pass. Séne rent richting de bal. Séne schiet op doel. Bocanegra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feltámadás F.C. - Napsugár F.C 1:0

28e minuut.
Tomašić onderschept slim de pass. Tomašić met een sublieme pass. Thioub is nu in balbezit. Faltoso onderschept slim de pass. Faltoso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feltámadás F.C. 60%, Napsugár F.C 40%.
Feltámadás F.C. - Napsugár F.C 1:0

50e minuut.
Vamvoukakis passt de bal zonder na te denken. Radojčić rent richting de bal. Radojčić passt de bal met de wreef. Frémont rent richting de bal. Frémont haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fenyvesi rent richting de bal. Fenyvesi geeft een lange en hoge pass. Diedhiou kopt de bal weg. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Faltoso schiet op doel. Rogal speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Piazza de bal onder controle te krijgen. Fenyvesi geeft een lange en hoge pass. Séne kopt de bal weg. Bocanegra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Frémont bereikt de bal nog maar net als eerste. Niasse bereikt de bal nog maar net als eerste. Frémont verovert de bal door een tackle van achteren. Frémont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Feltámadás F.C. - Napsugár F.C 1:1

78e minuut.
Korr bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigun verovert de bal door een tackle van achteren. Žigun probeert naar een medespeler te passen. Usin is nu in balbezit. Usin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Tomašić heeft problemen om de bal te vangen. Fenyvesi is nu in balbezit. Fenyvesi passt de bal zonder na te denken. Sene-Absa is nu in balbezit. Sene-Absa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feltámadás F.C. 52%, Napsugár F.C 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feltámadás F.C. - Napsugár F.C 1:1