Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: Vacak FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 13324
Vacak FC DVTK 1910 Miskolc
5-3-2 Tactiek nyerő
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 43.5
adequate Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen very good


6e minuut.
Dicu rent richting de bal. Dicu passt de bal met de wreef. Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vacak FC - DVTK 1910 Miskolc 0:1

9e minuut.
Vágner geeft een lange en hoge pass. Matsuoka heeft problemen om de bal te vangen. Csiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu onderschept slim de pass. Dicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Putrycz is nu in balbezit. Putrycz geeft een lange en hoge pass. Szczerbal heeft problemen om de bal te vangen. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacak FC - DVTK 1910 Miskolc 0:2

16e minuut.
Gerencsér probeert naar een medespeler te passen. Lattmann is nu in balbezit. Lattmann met een sublieme pass. Vágner geeft een lange en hoge pass. Dicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Dombóvári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Farkasházy passt de bal in één keer door. Gerencsér probeert naar een medespeler te passen. Putrycz geeft een hoge lob. Oryszko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacak FC - DVTK 1910 Miskolc 0:3

20e minuut.
Csiki geeft de bal voor. Inworp. Vágner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dicu is nu in balbezit. Dicu schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Farkasházy verovert de bal door een tackle van achteren. Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér verovert de bal door een tackle van achteren. Gerencsér geeft een lange en hoge pass. Oryszko krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bobochkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobochkin passt de bal met de wreef. Farkasházy met een sublieme pass. Oryszko is nu in balbezit. Oryszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Farkasházy probeert naar een medespeler te passen. Putrycz is nu in balbezit. Putrycz passt de bal in één keer door. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Bobochkin probeert de bal met de borst te controleren. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu passt de bal in één keer door. Oryszko rent richting de bal. Oryszko draait met de bal, schiet en ... Dombóvári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Daar is Dicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oryszko is nu in balbezit. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko is nu in balbezit. Oryszko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacak FC 62%, DVTK 1910 Miskolc 38%.
Vacak FC - DVTK 1910 Miskolc 0:3

62e minuut.
Putrycz is nu in balbezit. Putrycz passt de bal zonder na te denken. Oryszko is nu in balbezit. Dicu is nu in balbezit. Dicu schiet op doel. Dombóvári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacak FC - DVTK 1910 Miskolc 0:4

89e minuut.
Daar is Petercol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szász rent richting de bal. Met opzet legt Farkasházy zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Farkasházy moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Farkasházy schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacak FC 67%, DVTK 1910 Miskolc 33%.
Vacak FC - DVTK 1910 Miskolc 0:4