Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feltámadás F.C. Evil Angels FC.
küzdeni kell Tactiek 3-2-2-1-2
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 63.2
adequate Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen incredible


5e minuut.
Chellew met een sublieme pass. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Diarra krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Mányoki onderschept slim de pass. Mányoki speelt de bal door. Chellew is nu in balbezit. Chellew geeft een hoge lob. Ziazeka krijgt zijn hoofd ertegen. Rogal bokst de bal weg.

9e minuut.
Sene-Absa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Diedhiou de bal. Fundakowski begaat een overtreding. Fundakowski krijgt een gele kaart. Diedhiou raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Chellew kopt de bal weg. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Niasse schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Niasse moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Niasse schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Fenyvesi met een sublieme pass. Korr rent richting de bal. Korr geeft een hoge lob. Sene-Absa is nu in balbezit. Sene-Absa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk onderschept slim de pass. Dinçtürk passt de bal in één keer door. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Fenyvesi geeft een hoge lob. Daar is Bytnowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feltámadás F.C. - Evil Angels FC. 1:0

33e minuut.
Daar is Dinçtürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thioub bereikt de bal nog maar net als eerste. Thioub geeft de bal voor. Dinçtürk geeft een lange en hoge pass. Vázquez Muñoz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Feltámadás F.C. - Evil Angels FC. 1:1

39e minuut.
David onderschept slim de pass. David geeft een hoge lob. Chellew speelt de bal door. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz schiet op doel. Rogal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feltámadás F.C. 59%, Evil Angels FC. 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feltámadás F.C. - Evil Angels FC. 1:1

49e minuut.
Chellew onderschept slim de pass. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Fenyvesi onderschept slim de pass. Chellew onderschept slim de pass. Chellew haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Diallo begaat een overtreding. Vázquez Muñoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Szanyó komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Arabidis rent richting de bal. Sene-Absa verovert de bal door een tackle van achteren. Diedhiou rent richting de bal. Diedhiou schiet op doel. Szanyó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feltámadás F.C. - Evil Angels FC. 2:1

69e minuut.
Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi passt de bal zonder na te denken. Korr heeft problemen om de bal te vangen. Korr geeft de bal voor. Séne krijgt zijn hoofd ertegen. Szanyó bokst de bal weg.

71e minuut.
Fundakowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dinçtürk probeert naar een medespeler te passen. Vázquez Muñoz probeert de bal met de borst te controleren. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Feltámadás F.C. - Evil Angels FC. 2:2

81e minuut.
Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chellew verovert de bal door een tackle van achteren. Chellew speelt de bal door. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feltámadás F.C. 57%, Evil Angels FC. 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feltámadás F.C. - Evil Angels FC. 2:2