Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olajbogyok Hcity FC
532Def Tactiek BÉTA
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
60.9 gemiddelde waardering 66
excellent Schieten very good
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


9e minuut.
Cavalcanti rent richting de bal. Cavalcanti passt de bal in één keer door. Knizia is nu in balbezit. Morejón is nu in balbezit. Morejón haalt uit met een fantastische trap. Bogos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Jajić passt de bal in één keer door. Krachel speelt de bal door. Muñiz rent richting de bal. Muñiz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olajbogyok - Hcity FC 1:0

28e minuut.
Udrea rent richting de bal. Udrea geeft een lange en hoge pass. Muñiz kopt de bal weg. Noonan is nu in balbezit. Noonan draait met de bal, schiet en ... Sarniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Sarniak probeert naar een medespeler te passen. Jajić probeert de bal met de borst te controleren. Jajić probeert naar een medespeler te passen. Muñiz is nu in balbezit. Muñiz schiet op doel. Sarniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Cavalcanti onderschept slim de pass. Cavalcanti passt de bal in één keer door. Knizia probeert naar een medespeler te passen. Blackburn is nu in balbezit. Blackburn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Roelandts met een snelle inworp. Blackburn rent richting de bal. Knizia is nu in balbezit. Knizia schiet op doel. Bogos probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olajbogyok - Hcity FC 1:1

43e minuut.
Velescu geeft de bal voor. Inworp. Jajić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krachel geeft een hoge lob. Muñiz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tipura onderschept slim de pass. Tipura probeert naar een medespeler te passen. Blackburn rent richting de bal. Blackburn haalt uit met een fantastische trap. Bogos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olajbogyok 62%, Hcity FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olajbogyok - Hcity FC 1:1

46e minuut.
Türksevər komt het veld opgelopen. Martins komt het veld opgelopen. Halmesarka komt het veld opgelopen. Pruteanu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Halmesarka speelt de bal door. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi begaat een overtreding. Gyimesi krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Pokrajac verovert de bal door een tackle van achteren. Pokrajac geeft een lange en hoge pass. Velescu met een sublieme pass. Muñiz rent richting de bal. Muñiz passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Noonan bereikt de bal nog maar net als eerste. Noonan schiet op doel. Sarniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olajbogyok - Hcity FC 2:1

53e minuut.
Pruteanu is nu in balbezit. Klungelig pakt Pruteanu de bal. Pruteanu passt de bal zonder na te denken. Halmesarka is nu in balbezit. Halmesarka haalt uit met een fantastische trap. Bogos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Gyimesi heeft problemen om de bal te vangen. Pruteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pruteanu passt de bal met de wreef. Morejón rent richting de bal. Morejón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gyimesi kopt de bal weg. Daar is Jajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jajić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gyimesi de bal. Gyimesi geeft de bal voor. Sarniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olajbogyok - Hcity FC 3:1

57e minuut.
Porsche geeft een hoge lob. Inworp. Gyimesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jajić rent richting de bal. Jajić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muñiz rent richting de bal. Muñiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olajbogyok - Hcity FC 4:1

64e minuut.
Scheepers probeert naar een medespeler te passen. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu geeft een hoge lob. Martins is nu in balbezit. Martins schiet op doel. Bogos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Łożyński rent richting de bal. Łożyński passt de bal in één keer door. Halmesarka is nu in balbezit. Morejón rent richting de bal. Morejón draait met de bal, schiet en ... Bogos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Gyimesi rent richting de bal. Scheepers verovert de bal door een tackle van achteren. Scheepers passt de bal zonder na te denken. Halmesarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmesarka schiet op doel. Bogos bokst de bal weg.

67e minuut.
Jajić is nu in balbezit. Jajić passt de bal in één keer door. Krachel is nu in balbezit. Krachel geeft de bal voor. Noonan maakt een snoekduik en kopt de bal. Sarniak bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pietz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Krachel kopt de bal weg. Jajić rent richting de bal. Jajić geeft een hoge lob. Noonan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bogos speelt de bal door. Łożyński geeft de bal voor. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón haalt uit met een fantastische trap. Bogos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olajbogyok - Hcity FC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olajbogyok 48%, Hcity FC 52%.
Olajbogyok - Hcity FC 4:2