Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: Allianz Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3589
FcBayern96 Falábu FC
meglátjuk Tactiek 11
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 42.5
outstanding Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Machos kopt de bal weg. Çuko rent richting de bal. Bajzát onderschept slim de pass. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. Zsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Inworp. Fuscão met een snelle inworp. Machos geeft de bal voor. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Falábu FC 1:0

14e minuut.
Bajzát is nu in balbezit. Bajzát passt de bal zonder na te denken. Çuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigbó onderschept slim de pass. Puigbó draait met de bal, schiet en ... Zsák bokst de bal weg.

24e minuut.
Hanczár heeft problemen om de bal te vangen. Machos bereikt de bal nog maar net als eerste. Machos passt de bal met de wreef. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Çuko met een sublieme pass. Lalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalović passt de bal zonder na te denken. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát schiet op doel. Zsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Machos geeft de bal voor. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Váncsa begaat een overtreding. Bajzát is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machos wilt de vrije trap nemen. Zsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bajzát kopt de bal weg. Puigbó is nu in balbezit. Bánföldi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puigbó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lalović komt bij de bal en schiet. Zsák bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Machos neemt de hoekschop. Bajzát springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Lalović rent richting de bal. Lalović geeft een hoge lob. Böőr rent richting de bal. Bajzát onderschept slim de pass. Bajzát draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Machos geeft een lange en hoge pass. Váncsa kopt de bal weg. Puigbó is nu in balbezit. Puigbó schiet op doel. Zsák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Falábu FC 2:0

45e minuut.
Fuscão is nu in balbezit. Fuscão geeft een lange en hoge pass. Bajzát rent richting de bal. Bajzát draait met de bal, schiet en ... Zsák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Falábu FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 35%, Falábu FC 65%.
FcBayern96 - Falábu FC 3:0

48e minuut.
Váncsa met de inworp. Gilyán speelt de bal door. Małaniak rent richting de bal. Maertens verovert de bal door een tackle van achteren. Maertens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fuscão rent richting de bal. Fuscão geeft een hoge lob. Bajzát rent richting de bal. Bajzát schiet op doel. Zsák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Falábu FC 4:0

63e minuut.
Machos onderschept slim de pass. Machos passt de bal met de wreef. Puigbó rent richting de bal. Puigbó draait met de bal, schiet en ... Zsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Lobanovskij de bal. Hanczár rent richting de bal. Lalović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lalović krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Bajzát is nu in balbezit. Machos is nu in balbezit. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát schiet op doel. Zsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Falábu FC 5:0

74e minuut.
Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák speelt de bal door. Ţiclău kopt de bal weg. Bajzát rent richting de bal. Bajzát draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fuscão rent richting de bal. Fuscão geeft de bal voor. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. Zsák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Falábu FC 6:0

82e minuut.
Hanczár probeert naar een medespeler te passen. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc geeft de bal voor. Puigbó rent richting de bal. Puigbó haalt uit met een fantastische trap. Zsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Bánföldi onderschept slim de pass. Puigbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigbó geeft de bal voor. Zsák probeert wanhopig de bal te grijpen. Bajzát krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Hanczár passt de bal in één keer door. Lobanovskij met een sublieme pass. Hanczár geeft de bal voor. Andrejcsik geeft een hoge lob. Necula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Fuscão is nu in balbezit. Machos rent richting de bal. Gilyán onderschept slim de pass. Fuscão onderschept slim de pass. Fuscão geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 40%, Falábu FC 60%.
FcBayern96 - Falábu FC 6:0