Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Conan Barbarian Fc Vacak FC
Zsolti8 Tactiek 5-3-2
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 34.5
good Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Matsuoka is nu in balbezit. Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Turbatu schiet op doel. Dombóvári maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Bobochkin verovert de bal door een tackle van achteren. Bobochkin geeft de bal voor. Ventrella is nu in balbezit. Ventrella geeft de bal voor. Turbatu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Nitu is nu in balbezit. Nitu passt de bal zonder na te denken. Ventrella is nu in balbezit. Ventrella geeft een lange en hoge pass. Turbatu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Meszlényi kan de bal niet met de borst controleren. Poniatowski rent richting de bal. Bobochkin rent richting de bal. Poniatowski onderschept slim de pass. Poniatowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Matouch met een sublieme pass. Turbatu is nu in balbezit. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu rent richting de bal. Turbatu draait met de bal, schiet en ... Dombóvári bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski passt de bal in één keer door. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Csiki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Drostrup onderschept slim de pass. Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch met een sublieme pass. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Matouch is nu in balbezit. Matouch geeft de bal voor. Tybora rent richting de bal. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Matsuoka kopt de bal weg. Tybora is nu in balbezit. Tybora passt de bal zonder na te denken. Turbatu rent richting de bal. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ventrella met een sublieme pass. Tybora is nu in balbezit. Met opzet legt Franzotti zijn tegenspeler op de grond. Tybora wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ventrella komt bij de bal en schiet. Dombóvári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Meszlényi rent richting de bal. Meszlényi geeft een lange en hoge pass. Ventrella kopt de bal weg. Klungelig pakt Turbatu de bal. Turbatu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dombóvári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsuoka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turbatu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turbatu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - Vacak FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conan Barbarian Fc 22%, Vacak FC 78%.
Conan Barbarian Fc - Vacak FC 1:0

53e minuut.
Bobochkin met een sublieme pass. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski met een sublieme pass. Turbatu rent richting de bal. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Drostrup geeft een hoge lob. Tybora rent richting de bal. Tybora met een sublieme pass. Turbatu rent richting de bal. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Dombóvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Bobochkin probeert naar een medespeler te passen. Sárvári is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nitu. Nitu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Ventrella speelt de bal door. Turbatu is nu in balbezit. Csiki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turbatu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turbatu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dombóvári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - Vacak FC 2:0

61e minuut.
Drostrup speelt de bal door. Bobochkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu onderschept slim de pass. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Ventrella met een snelle inworp. Nitu geeft de bal voor. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - Vacak FC 3:0

70e minuut.
Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsuoka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turbatu raakt geblesseerd tijdens het duel. Turbatu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - Vacak FC 4:0

75e minuut.
Bobochkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski onderschept slim de pass. Poniatowski probeert naar een medespeler te passen. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Poniatowski is nu in balbezit. Matouch speelt de bal door. Tybora rent richting de bal. Tybora haalt uit met een fantastische trap. Dombóvári maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ostoja geeft een lange en hoge pass. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski passt de bal met de wreef. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu draait met de bal, schiet en ... Dombóvári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matouch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tybora springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Nitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitu geeft een hoge lob. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu draait met de bal, schiet en ... Dombóvári probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - Vacak FC 5:0

83e minuut.
Tybora is nu in balbezit. Szczerbal geeft een hoge lob. Stodolny kopt de bal weg. Ventrella is nu in balbezit. Ventrella geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitu verovert de bal door een tackle van achteren. Nitu probeert naar een medespeler te passen. Tybora is nu in balbezit. Tybora haalt uit met een fantastische trap. Dombóvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - Vacak FC 6:0

87e minuut.
Sárvári geeft de bal voor. Bayramlı kopt de bal weg. Ventrella speelt de bal door. Tybora rent richting de bal. Tybora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Szczerbal rent richting de bal. Tybora verovert de bal door een tackle van achteren. Tybora probeert naar een medespeler te passen. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conan Barbarian Fc 21%, Vacak FC 79%.
Conan Barbarian Fc - Vacak FC 6:0