Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 29963
DVTK 1910 Miskolc Angyalföldi ksk
nyerő Tactiek AVG
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 58.6
solide Schieten goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Pálfy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Cimpl rent richting de bal. Cimpl haalt uit met een fantastische trap. Rajk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Schinkmann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kotul de bal. Kotul met een sublieme pass. Armenakyan heeft problemen om de bal te vangen. Armenakyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Kotul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armenakyan onderschept slim de pass. Cimpl rent richting de bal. Cimpl haalt uit met een fantastische trap. Rajk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Angyalföldi ksk 0:1

14e minuut.
Petercol heeft problemen om de bal te vangen. Armenakyan rent richting de bal. Cimpl is nu in balbezit. Armenakyan rent richting de bal. Armenakyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Armenakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu rent richting de bal. Majearu passt de bal met de wreef. Cimpl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimpl draait met de bal, schiet en ... Rajk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petercol bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Armenakyan haalt uit met een fantastische trap. Rajk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercol onderschept slim de pass. Gerencsér is nu in balbezit. Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Sargsyan speelt de bal door. Cimpl bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petercol krijgt een gele kaart. Cimpl raakt geblesseerd tijdens het duel. Sargsyan neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Angyalföldi ksk 0:2

27e minuut.
Tramonti met een sublieme pass. Eliaszewicz met een sublieme pass. Cimpl rent richting de bal. Cimpl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Angyalföldi ksk 0:3

31e minuut.
Petercol bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu onderschept slim de pass. Majearu geeft een lange en hoge pass. Cimpl maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Angyalföldi ksk 0:4

33e minuut.
Kotul probeert naar een medespeler te passen. Eliaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaszewicz passt de bal in één keer door. Cimpl is nu in balbezit. Cimpl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Tramonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramonti geeft een hoge lob. Daar is Korsak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armenakyan is nu in balbezit. Armenakyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DVTK 1910 Miskolc 70%, Angyalföldi ksk 30%.
DVTK 1910 Miskolc - Angyalföldi ksk 0:4

48e minuut.
Klungelig pakt Armenakyan de bal. Petercol verovert de bal door een tackle van achteren. Majearu onderschept slim de pass. Majearu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Angyalföldi ksk 0:5

53e minuut.
Armenakyan kopt de bal weg. Cimpl rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korsak. Korsak krijgt een gele kaart. Cimpl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tramonti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Armenakyan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Angyalföldi ksk 0:6

56e minuut.
Sargsyan onderschept slim de pass. Petercol onderschept slim de pass. Armenakyan onderschept slim de pass. Armenakyan draait met de bal, schiet en ... Rajk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Angyalföldi ksk 0:7

58e minuut.
Daar is Eliaszewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eliaszewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kotul de bal. Armenakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenakyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Schinkmann heeft problemen om de bal te vangen. Dicu is nu in balbezit. Schinkmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dicu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dicu neemt zijn aanloop. Dixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Angyalföldi ksk 1:7

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rajk trapt de bal weg van het doel. Gerencsér kopt de bal weg. Dicu rent richting de bal. Dicu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Armenakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercol bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenakyan onderschept slim de pass. Armenakyan haalt uit met een fantastische trap. Rajk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Angyalföldi ksk 1:8

74e minuut.
Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko met een sublieme pass. Gerencsér speelt de bal door. Dicu is nu in balbezit. Dicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Eliaszewicz passt de bal in één keer door. Cimpl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimpl passt de bal in één keer door. Armenakyan is nu in balbezit. Armenakyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kotul geeft een lange en hoge pass. Oryszko kopt de bal weg. Dicu heeft problemen om de bal te vangen. Dicu haalt uit met een fantastische trap. Dixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Angyalföldi ksk 2:8

81e minuut.
Sargsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sargsyan speelt de bal door. Eliaszewicz met een sublieme pass. Cimpl is nu in balbezit. Cimpl schiet op doel. Rajk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Armenakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenakyan haalt uit met een fantastische trap. Rajk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Angyalföldi ksk 2:9

85e minuut.
bin Yakub passt de bal in één keer door. Majearu rent richting de bal. Majearu passt de bal in één keer door. Armenakyan is nu in balbezit. Armenakyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DVTK 1910 Miskolc 69%, Angyalföldi ksk 31%.
DVTK 1910 Miskolc - Angyalföldi ksk 2:9