Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-18 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: Hcity FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 18846
Hcity FC Vacak FC
BÉTA Tactiek 5-3-2
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.9 gemiddelde waardering 36.9
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roelandts geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Harittu kopt de bal weg. Martins is nu in balbezit. Martins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Franchino passt de bal in één keer door. Bobochkin verovert de bal door een tackle van achteren. Cheparinov speelt de bal door. Zilvar heeft problemen om de bal te vangen. Zilvar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Harittu passt de bal met de wreef. Franchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Franchino passt de bal zonder na te denken. Zilvar is nu in balbezit. Zilvar draait met de bal, schiet en ... Paal! Dombóvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Franzotti met de inworp. Martins is nu in balbezit. Martins passt de bal met de wreef. Zilvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilvar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Matsuoka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Zilvar is nu in balbezit. Bobochkin is nu in balbezit. Bobochkin geeft een lange en hoge pass. Syper is nu in balbezit. Syper geeft een lange en hoge pass. Dombóvári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Matsuoka geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szász stond buitenspel. Roelandts maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Martins rent richting de bal. Martins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Roelandts probeert naar een medespeler te passen. Zilvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilvar met een sublieme pass. Martins rent richting de bal. Martins schiet op doel. Dombóvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Franchino passt de bal met de wreef. Roelandts is nu in balbezit. Roelandts met een sublieme pass. Martins rent richting de bal. Martins draait met de bal, schiet en ... Dombóvári bokst de bal weg.

34e minuut.
Roelandts speelt de bal door. Zilvar heeft problemen om de bal te vangen. Zilvar passt de bal met de wreef. Martins rent richting de bal. Martins draait met de bal, schiet en ... Dombóvári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kucsera ... Strafschop! Martins raakt geblesseerd tijdens het duel. Kucsera probeert naar een medespeler te passen. Franchino kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal! Harittu rent richting de bal. Harittu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roelandts met de inworp. Zilvar rent richting de bal. Zilvar geeft een lange en hoge pass. Martins springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Vacak FC 1:0

45e minuut.
Martins rent richting de bal. Szczerbal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Martins raakt geblesseerd tijdens het duel. Martins zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dombóvári werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Vacak FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hcity FC 22%, Vacak FC 78%.
Hcity FC - Vacak FC 2:0

46e minuut.
Roelandts is nu in balbezit. Roelandts passt de bal in één keer door. Zilvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilvar draait met de bal, schiet en ... Dombóvári maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Vacak FC 3:0

49e minuut.
Zilvar kopt de bal weg. Zilvar is nu in balbezit. Zilvar passt de bal zonder na te denken. Martins is nu in balbezit. Martins haalt uit met een fantastische trap. Dombóvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Sárvári geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harittu met een snelle inworp. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Porsche verovert de bal door een tackle van achteren. Porsche geeft de bal voor. Zilvar is nu in balbezit. Zilvar geeft een lange en hoge pass. Martins krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Vacak FC 4:0

57e minuut.
Csiki rent richting de bal. Csiki geeft een lange en hoge pass. Cheparinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelandts geeft een lange en hoge pass. Martins krijgt zijn hoofd ertegen. Dombóvári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Cheparinov onderschept slim de pass. Cheparinov geeft een hoge lob. Zilvar is nu in balbezit. Zilvar haalt uit met een fantastische trap. Dombóvári maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Vacak FC 5:0

73e minuut.
Kotász bereikt de bal nog maar net als eerste. Obispo begaat een overtreding. Kotász is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Franzotti met een snel genomen vrije trap. Szász heeft problemen om de bal te vangen. Szász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Vacak FC 5:1

79e minuut.
Franchino geeft een hoge lob. Matsuoka heeft problemen om de bal te vangen. Zilvar is nu in balbezit. Zilvar haalt uit met een fantastische trap. Dombóvári probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Szczerbal geeft de bal voor. Roelandts is nu in balbezit. Szász begaat een overtreding. Szász krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Franchino probeert naar een medespeler te passen. Roelandts rent richting de bal. Roelandts geeft een hoge lob. Martins krijgt zijn hoofd ertegen. Dombóvári werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Vacak FC 6:1

84e minuut.
Roelandts geeft een lange en hoge pass. Daar is Csiki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martins is nu in balbezit. Csiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Vacak FC 7:1

85e minuut.
Matsuoka geeft de bal voor. Szász kopt de bal weg. Obispo speelt de bal door. Martins is nu in balbezit. Martins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Dombóvári met een harde bal richting middenveld. Roelandts kopt de bal weg. Zilvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilvar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hcity FC 29%, Vacak FC 71%.
Hcity FC - Vacak FC 7:1