Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falábu FC Angyalföldi ksk
11 Tactiek AVG
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 56.2
adequate Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen excellent


8e minuut.
Maertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maertens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majearu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Brokovec met een sublieme pass. Tramonti rent richting de bal. Tramonti passt de bal zonder na te denken. Ampuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampuero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sargsyan is nu in balbezit. Maertens verovert de bal door een tackle van achteren. Maertens probeert naar een medespeler te passen. Necula is nu in balbezit. Necula schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Eliaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaszewicz passt de bal met de wreef. Brokovec is nu in balbezit. Cimpl rent richting de bal. Cimpl schiet op doel. Zsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Tramonti is nu in balbezit. Tramonti geeft een lange en hoge pass. bin Yakub kopt de bal weg. Ampuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampuero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falábu FC 65%, Angyalföldi ksk 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Falábu FC - Angyalföldi ksk 0:0

50e minuut.
bin Yakub kopt de bal weg. Daar is Böőr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimpl is nu in balbezit. Cimpl draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Ampuero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bánföldi. Ampuero raakt geblesseerd tijdens het duel. Eliaszewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cimpl krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Brokovec onderschept slim de pass. Brokovec passt de bal zonder na te denken. bin Yakub probeert naar een medespeler te passen. Ampuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampuero haalt uit met een fantastische trap. Zsák bokst de bal weg.

79e minuut.
Brokovec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sz. Kovács komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hanczár probeert naar een medespeler te passen. Szegleti bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaszewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eliaszewicz krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Schinkmann geeft de bal voor. Çuko rent richting de bal. Ampuero onderschept slim de pass. Ampuero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falábu FC - Angyalföldi ksk 0:1

85e minuut.
Váncsa met een sublieme pass. Maertens bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Yakub. Maertens raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Maertens kan niet meer verder spelen. Olajkár komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Cimpl passt de bal met de wreef. Ampuero heeft problemen om de bal te vangen. Böőr begaat een overtreding. Böőr krijgt een gele kaart. Ampuero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sz. Kovács zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cimpl kopt de bal weg. Ampuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák bokst de bal weg. Ampuero is nu in balbezit. Ampuero haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Tramonti is nu in balbezit. Tramonti geeft een hoge lob. Gilyán heeft problemen om de bal te vangen. Cimpl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimpl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falábu FC 70%, Angyalföldi ksk 30%.
Falábu FC - Angyalföldi ksk 0:1