Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: DarkSide FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 26670
DarkSide FC Beduinok
Higher 433 Tactiek 433uj
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
60.9 gemiddelde waardering 65.3
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Gschwobat passt de bal zonder na te denken. Hampel rent richting de bal. Hampel passt de bal met de wreef. Felczak is nu in balbezit. Felczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gschwobat met een snelle inworp. Magdziarz is nu in balbezit. Di Bella onderschept slim de pass. Di Bella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu onderschept slim de pass. Dobrinoiu passt de bal zonder na te denken. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Cervinski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Dacourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dacourt raakt geblesseerd tijdens het duel. Felczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pastor rent richting de bal. Di Bella verovert de bal door een tackle van achteren. Di Bella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dacourt met de inworp. Hampel met een sublieme pass. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Beduinok 1:0

38e minuut.
Njærheim verovert de bal door een tackle van achteren. Gschwobat rent richting de bal. Gschwobat met een sublieme pass. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Kupar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kupar trapt de bal weg van het doel. Vilhena kopt de bal weg. Jochem is nu in balbezit. Jochem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DarkSide FC - Beduinok 1:1

43e minuut.
Vilhena passt de bal in één keer door. Daar is Dworzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dworzyński passt de bal in één keer door. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaucher komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DarkSide FC 42%, Beduinok 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DarkSide FC - Beduinok 1:1

46e minuut.
Gschwobat rent richting de bal. Gschwobat passt de bal met de wreef. Di Bella is nu in balbezit. Di Bella schiet op doel. Kupar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Beduinok 2:1

49e minuut.
Magdziarz controleert de bal met de borst. Gschwobat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gschwobat passt de bal met de wreef. Di Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bella schiet op doel. Kupar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Dworzyński probeert de bal met de borst te controleren. Dacourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacourt passt de bal met de wreef. Felczak is nu in balbezit. Felczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Beduinok 3:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cánovas komt het veld opgelopen. Santinelli komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Dobrinoiu onderschept slim de pass. Dobrinoiu speelt de bal door. Daar is Semak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felczak verovert de bal door een tackle van achteren. Felczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Hampel met een sublieme pass. Santinelli speelt de bal door. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak draait met de bal, schiet en ... Kupar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Beduinok 4:1

74e minuut.
Klungelig pakt Pastor de bal. Pastor geeft de bal voor. Atar probeert de bal aan de voet te houden. Jochem is nu in balbezit. Jochem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Dworzyński met een sublieme pass. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan passt de bal in één keer door. Vilhena rent richting de bal. Vilhena draait met de bal, schiet en ... Cervinski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Ermoyan rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Dobrinoiu probeert de bal aan de voet te houden. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel passt de bal in één keer door. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak schiet op doel. Kupar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DarkSide FC 32%, Beduinok 68%.
DarkSide FC - Beduinok 4:1