Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soroksár SC Mycelium
4-4-2 Tactiek 532
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
7 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 61.3
excellent Schieten formidable
solid Passen solid
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Újváry rent richting de bal. Maury rent richting de bal. Maury geeft de bal voor. Goudmijn rent richting de bal. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Maury speelt de bal door. Totik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilardo. Ilardo krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Skłodowski is nu in balbezit. Ilardo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Totik. Totik krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Fernández de Villegas geeft een hoge lob. Maury heeft problemen om de bal te vangen. Maury probeert naar een medespeler te passen. Totik geeft de bal voor. Goudmijn geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
bin Mustafa rent richting de bal. bin Mustafa geeft een lange en hoge pass. Ogrodowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze verovert de bal door een tackle van achteren. Vincze schiet op doel. Cizmă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Detzlhofer passt de bal zonder na te denken. Bereczki rent richting de bal. Bereczki probeert naar een medespeler te passen. Goudmijn heeft problemen om de bal te vangen. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap. Parera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Skłodowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ogrodowczyk met een sublieme pass. Bereczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereczki passt de bal zonder na te denken. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Ogrodowczyk geeft de bal voor. Goudmijn kan de bal niet met de borst controleren. Skłodowski begaat een overtreding. Goudmijn raakt geblesseerd tijdens het duel. Anh Quân komt bij de bal en schiet. Parera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Evans kopt de bal weg. Bereczki geeft een hoge lob. Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Mycelium 0:1

30e minuut.
Quevedo García is nu in balbezit. Vincze is nu in balbezit. Trapani begaat een overtreding. Vincze raakt geblesseerd tijdens het duel. Quevedo García komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ogrodowczyk speelt de bal door. Trapani rent richting de bal. Quevedo García tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quevedo García krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 49%, Mycelium 51%.
Soroksár SC - Mycelium 0:1

51e minuut.
Maury geeft de bal voor. Evans met een sublieme pass. de Raedt heeft problemen om de bal te vangen. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn draait met de bal, schiet en ... Parera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Mycelium 0:2

53e minuut.
Ogrodowczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vincze verovert de bal door een tackle van achteren. Vincze passt de bal in één keer door. Újváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Újváry draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Totik zal de hoekschop nemen. bin Mustafa kan de bal niet met de borst controleren. Goudmijn is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Mycelium 0:3

71e minuut.
Maury is nu in balbezit. Maury geeft een lange en hoge pass. Ilardo kopt de bal weg. Újváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Újváry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ilardo passt de bal zonder na te denken. Daar is Újváry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quevedo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze draait met de bal, schiet en ... Cizmă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mierzejewski de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Goudmijn geeft een lange en hoge pass. Anh Quân kopt de bal weg. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer onderschept slim de pass. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... Parera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Bereczki is nu in balbezit. Bereczki geeft een hoge lob. Skłodowski heeft problemen om de bal te vangen. Goudmijn rent richting de bal. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap. Parera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 53%, Mycelium 47%.
Soroksár SC - Mycelium 0:3