Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lábatlani papírtigrisek FC Karcag
Nőinemiszerv Tactiek www
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
56.6 gemiddelde waardering 63.2
very good Schieten excellent
solid Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Filip speelt de bal door. Dupovac rent richting de bal. Popovici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popovici krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Fein is nu in balbezit. Fein geeft een hoge lob. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec schiet op doel. Mederski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - FC Karcag 1:0

11e minuut.
Yeniyemiş probeert naar een medespeler te passen. Tada is nu in balbezit. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Tada verovert de bal door een tackle van achteren. Tada schiet op doel. Bătrânu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tada schiet op doel. Bătrânu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lábatlani papírtigrisek - FC Karcag 1:1

23e minuut.
Jędrzejczak kopt de bal weg. Certinho rent richting de bal. Certinho met een sublieme pass. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka draait met de bal, schiet en ... Bătrânu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Nadoveza speelt de bal door. Łakomiec rent richting de bal. Cyrulik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łakomiec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łakomiec kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - FC Karcag 2:1

31e minuut.
Maziarka is nu in balbezit. Nadoveza geeft de bal voor. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap. Mederski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cyrulik verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrulik passt de bal in één keer door. Certinho is nu in balbezit. Certinho geeft een hoge lob. Tada springt en kopt de bal. Bătrânu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lábatlani papírtigrisek - FC Karcag 2:2

45e minuut.
Nadoveza rent richting de bal. Certinho verovert de bal door een tackle van achteren. Certinho speelt de bal door. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka haalt uit met een fantastische trap. Bătrânu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - FC Karcag 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lábatlani papírtigrisek 64%, FC Karcag 36%.
Lábatlani papírtigrisek - FC Karcag 2:3

47e minuut.
Rossini kopt de bal weg. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeniyemiş begaat een overtreding. Łakomiec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dupovac komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łakomiec rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Popovici probeert naar een medespeler te passen. Certinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Certinho passt de bal met de wreef. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Złotorowicz probeert naar een medespeler te passen. Neubeck rent richting de bal. Neubeck passt de bal met de wreef. Dupovac is nu in balbezit. Dupovac haalt uit met een fantastische trap. Mederski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Dragić speelt de bal door. Rossini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Złotorowicz. Złotorowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lábatlani papírtigrisek 53%, FC Karcag 47%.
Lábatlani papírtigrisek - FC Karcag 2:3