Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: NNRAS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21314
NNRAS Corvinus FC
Kutyataktika Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 53.5
outstanding Schieten solid
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Ronaldo met een sublieme pass. Bertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertocchi passt de bal zonder na te denken. Verschaeren met een sublieme pass. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Avlichos kopt de bal weg. İzalmaz rent richting de bal. İzalmaz speelt de bal door. Bury is nu in balbezit. Bury draait met de bal, schiet en ... Vivardi bokst de bal weg. Heffler geeft de bal voor. Shubitidze controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kasakevičius. Kasakevičius krijgt een gele kaart. Hada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sárközi komt het veld opgelopen. Shubitidze zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sallai rent richting de bal. Bury verovert de bal door een tackle van achteren. Bury draait met de bal, schiet en ... Vivardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Corvinus FC 1:0

12e minuut.
Avlichos geeft een lange en hoge pass. Daar is Heffler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verschaeren rent richting de bal. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Corvinus FC 2:0

19e minuut.
Avlichos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shubitidze probeert naar een medespeler te passen. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury draait met de bal, schiet en ... Vivardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Corvinus FC 3:0

20e minuut.
Avlichos bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avlichos met de inworp. İzalmaz geeft een hoge lob. Verschaeren krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Shubitidze probeert naar een medespeler te passen. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury passt de bal in één keer door. Verschaeren rent richting de bal. Verschaeren draait met de bal, schiet en ... Vivardi bokst de bal weg.

34e minuut.
Klungelig pakt İzalmaz de bal. Bertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertocchi passt de bal in één keer door. Verschaeren is nu in balbezit. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dumitriu met een snelle inworp. Bertocchi rent richting de bal. Bertocchi geeft de bal voor. Bury krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Corvinus FC 4:0

43e minuut.
Montalvan kopt de bal weg. Militaru is nu in balbezit. Simula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simula krijgt een gele kaart. Militaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ronaldo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Sós de bal. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NNRAS 48%, Corvinus FC 52%.
NNRAS - Corvinus FC 4:0

53e minuut.
Madajczyk geeft een lange en hoge pass. Svinarov is nu in balbezit. Svinarov speelt de bal door. Simula is nu in balbezit. Simula haalt uit met een fantastische trap. Patera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Sós geeft een lange en hoge pass. Inworp. Avlichos met een snelle inworp. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury schiet op doel. Vivardi bokst de bal weg.

56e minuut.
Sárközi probeert naar een medespeler te passen. Marichal heeft problemen om de bal te vangen. Marichal geeft een lange en hoge pass. Kasakevičius maakt een snoekduik en kopt de bal. Patera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Corvinus FC 4:1

62e minuut.
İzalmaz passt de bal met de wreef. Bury is nu in balbezit. Bury speelt de bal door. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Corvinus FC 5:1

62e minuut.
Klungelig pakt Svinarov de bal. Bertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Svinarov. Svinarov krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Madajczyk is nu in balbezit. Bertocchi onderschept slim de pass. Montalvan begaat een overtreding. Montalvan krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Militaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avlichos geeft een hoge lob. Heffler probeert de bal met de borst te controleren. Verschaeren is nu in balbezit. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Avlichos geeft een lange en hoge pass. Verschaeren heeft problemen om de bal te vangen. İzalmaz rent richting de bal. Bury rent richting de bal. Bury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Corvinus FC 6:1

76e minuut.
Svinarov rent richting de bal. Dumitriu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitriu geeft een lange en hoge pass. Verschaeren is nu in balbezit. Verschaeren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Corvinus FC 7:1

82e minuut.
Bury is nu in balbezit. Heffler is nu in balbezit. Bury verovert de bal door een tackle van achteren. Bury haalt uit met een fantastische trap. Vivardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Corvinus FC 8:1

88e minuut.
Marichal is nu in balbezit. Militaru rent richting de bal. Militaru geeft de bal voor. Marichal geeft de bal voor. Kasakevičius maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
İzalmaz passt de bal zonder na te denken. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury passt de bal zonder na te denken. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NNRAS 35%, Corvinus FC 65%.
NNRAS - Corvinus FC 8:1