Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: Fc Csepel Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 12354
Kucko Fc Sásdi Angyalkák Fc
Nozi Tactiek Próba!
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
38.4 gemiddelde waardering 56.1
adequate Schieten excellent
average Passen excellent
average Verdedigen good


1e minuut.
Jeremiás bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremiás passt de bal in één keer door. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - Sásdi Angyalkák Fc 0:1

3e minuut.
Vágvölgyi geeft een hoge lob. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró rent richting de bal. Klungelig pakt Duró de bal. Duró geeft een hoge lob. Sziráki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kisistók geeft de bal voor. Pálinkó probeert de bal aan de voet te houden. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre draait met de bal, schiet en ... Börcsök werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kucko Fc - Sásdi Angyalkák Fc 1:1

15e minuut.
Szakács maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ráday is nu in balbezit. Duró rent richting de bal. Duró geeft de bal voor. Burkus springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - Sásdi Angyalkák Fc 1:2

18e minuut.
Szakács met een snelle inworp. Duró rent richting de bal. Duró speelt de bal door. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Clemeno probeert naar een medespeler te passen. Jeremiás is nu in balbezit. Jeremiás passt de bal met de wreef. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Clemeno verovert de bal door een tackle van achteren. Clemeno passt de bal in één keer door. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ... Sziráki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - Sásdi Angyalkák Fc 1:3

26e minuut.
Klungelig pakt Rosta de bal. Vidaurre is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duró. Vidaurre wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vidaurre kan niet meer verder spelen. Szendrei komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Klungelig pakt Berán de bal. Jeremiás is nu in balbezit. Jeremiás passt de bal in één keer door. Ráday rent richting de bal. Ráday draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sziráki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kállay zijn tegenspeler op de grond. Burkus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vágvölgyi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Burkus springt en kopt de bal. Sziráki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - Sásdi Angyalkák Fc 1:4

36e minuut.
Rosta probeert naar een medespeler te passen. Berán rent richting de bal. Berán passt de bal in één keer door. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ráday heeft problemen om de bal te vangen. Duró is nu in balbezit. Duró speelt de bal door. Burkus rent richting de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - Sásdi Angyalkák Fc 1:5

43e minuut.
Clemeno speelt de bal door. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró probeert naar een medespeler te passen. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucko Fc 67%, Sásdi Angyalkák Fc 33%.
Kucko Fc - Sásdi Angyalkák Fc 1:5

48e minuut.
Sziráki neemt vlug de vrije trap. Szakács kopt de bal weg. Duró speelt de bal door. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Gyurka kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tersánszky-Tóth stond buitenspel. Vágvölgyi neemt vlug de vrije trap. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus schiet op doel. Sziráki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - Sásdi Angyalkák Fc 1:6

73e minuut.
Kállay verovert de bal door een tackle van achteren. Kállay geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clemeno met een snelle inworp. Jeremiás geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Sziráki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - Sásdi Angyalkák Fc 1:7

76e minuut.
Vágvölgyi onderschept slim de pass. Vágvölgyi geeft een lange en hoge pass. Gyurka is nu in balbezit. Burkus onderschept slim de pass. Burkus draait met de bal, schiet en ... Sziráki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kállay bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus verovert de bal door een tackle van achteren. Burkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - Sásdi Angyalkák Fc 1:8

78e minuut.
Duró passt de bal zonder na te denken. Szakács rent richting de bal. Szakács geeft een hoge lob. Jeremiás bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremiás haalt uit met een fantastische trap. Sziráki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Gyurka is nu in balbezit. Vágvölgyi onderschept slim de pass. Vágvölgyi met een sublieme pass. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Sziráki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Duró geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kisistók de bal. Jeremiás verovert de bal door een tackle van achteren. Jeremiás haalt uit met een fantastische trap. Sziráki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - Sásdi Angyalkák Fc 1:9

87e minuut.
Duró rent richting de bal. Duró geeft een hoge lob. Burkus kopt de bal weg. Jeremiás bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremiás draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucko Fc 75%, Sásdi Angyalkák Fc 25%.
Kucko Fc - Sásdi Angyalkák Fc 1:9