Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: Hunyadvár Aréna
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20657
Corvinus FC FC Karcag
Normal Tactiek www
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 37
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 63.8
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Maziarka schiet op doel. Klungelig pakt Sallai de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Certinho zal de hoekschop nemen. Tada krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Jędrzejczak geeft een hoge lob. Popovici kopt de bal weg. Nyhuis heeft problemen om de bal te vangen. Nyhuis geeft een lange en hoge pass. Maziarka maakt een snoekduik en kopt de bal. Vivardi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Cervantes met een sublieme pass. Klungelig pakt Maziarka de bal. Maziarka met een sublieme pass. Tada is nu in balbezit. Tada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Simula de bal. Simula passt de bal in één keer door. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski schiet op doel. Mederski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - FC Karcag 1:0

23e minuut.
Maziarka passt de bal zonder na te denken. Certinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Certinho geeft een lange en hoge pass. Tada springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Sós geeft een lange en hoge pass. Cyrulik kopt de bal weg. Montalvan met een sublieme pass. Maziarka kan de bal niet met de borst controleren. Maziarka schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Popovici onderschept slim de pass. Popovici speelt de bal door. Cervantes speelt de bal door. Tada is nu in balbezit. Tada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sallai rent richting de bal. Certinho verovert de bal door een tackle van achteren. Certinho met een sublieme pass. Maziarka rent richting de bal. Maziarka schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Sós onderschept slim de pass. Cervantes is nu in balbezit. Cervantes met een sublieme pass. Tada rent richting de bal. Tada draait met de bal, schiet en ... Vivardi bokst de bal weg. Maziarka is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz speelt de bal door. Cervantes probeert de bal aan de voet te houden. Tada rent richting de bal. Tada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Certinho met een snelle inworp. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corvinus FC - FC Karcag 1:1

38e minuut.
Złotorowicz kopt de bal weg. Certinho is nu in balbezit. Certinho probeert naar een medespeler te passen. Maziarka rent richting de bal. Maziarka schiet op doel. Vivardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Madajczyk de bal. Madajczyk passt de bal zonder na te denken. Tada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - FC Karcag 1:2

40e minuut.
Marichal passt de bal met de wreef. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan geeft de bal voor. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinus FC 74%, FC Karcag 26%.
Corvinus FC - FC Karcag 1:2

47e minuut.
Sós is nu in balbezit. Tada onderschept slim de pass. Heffler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tada raakt geblesseerd tijdens het duel. Certinho legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vivardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maziarka probeert de bal met de borst te controleren. Certinho is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Certinho verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Certinho met een snelle inworp. Cervantes geeft de bal voor. Maziarka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Jędrzejczak verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejczak geeft een lange en hoge pass. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka haalt uit met een fantastische trap. Vivardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - FC Karcag 1:3

53e minuut.
Złotorowicz is nu in balbezit. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Tada rent richting de bal. Tada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Certinho passt de bal in één keer door. Nyhuis is nu in balbezit. Nyhuis passt de bal in één keer door. Maziarka rent richting de bal. Maziarka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Simula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeniyemiş onderschept slim de pass. Yeniyemiş passt de bal in één keer door. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka haalt uit met een fantastische trap. Vivardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Yeniyemiş probeert de bal met de borst te controleren. Nyhuis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bambrowski. Bambrowski krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Nyhuis geeft een lange en hoge pass. Złotorowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sallai de bal. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Nyhuis met de inworp. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz geeft een lange en hoge pass. Maziarka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Klungelig pakt Yeniyemiş de bal. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz probeert naar een medespeler te passen. Tada heeft problemen om de bal te vangen. Tada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cervantes is nu in balbezit. Cervantes passt de bal met de wreef. Maziarka rent richting de bal. Maziarka schiet op doel. Vivardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - FC Karcag 1:4

77e minuut.
Popovici kopt de bal weg. Jędrzejczak heeft problemen om de bal te vangen. Simula is nu in balbezit. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - FC Karcag 2:4

78e minuut.
Maziarka rent richting de bal. Bambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes begaat een overtreding. Cervantes krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Maziarka kopt de bal weg. Klungelig pakt Tada de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sós. Sós krijgt een gele kaart. Tada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Certinho komt bij de bal en schiet. Cervantes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vivardi bokst de bal weg. Tada rent richting de bal. Tada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Cervantes rent richting de bal. Cervantes passt de bal in één keer door. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka draait met de bal, schiet en ... Vivardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - FC Karcag 2:5

90e minuut.
Złotorowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Certinho probeert naar een medespeler te passen. Nyhuis met een sublieme pass. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinus FC 65%, FC Karcag 35%.
Corvinus FC - FC Karcag 2:5