Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: NNRAS Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 27964
NNRAS Lábatlani papírtigrisek
Kutyataktika Tactiek Nőinemiszerv
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 55.2
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Militaru geeft een hoge lob. Fein bereikt de bal nog maar net als eerste. Fein geeft een lange en hoge pass. Dupovac rent richting de bal. Dupovac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap. Patera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Lábatlani papírtigrisek 0:1

25e minuut.
Avlichos probeert naar een medespeler te passen. Militaru is nu in balbezit. Militaru geeft een lange en hoge pass. Bury is nu in balbezit. Bury draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Neubeck kopt de bal weg. Rossini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossini met een sublieme pass. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec schiet op doel. Patera bokst de bal weg.

31e minuut.
Bertocchi met een sublieme pass. Avlichos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avlichos passt de bal met de wreef. Bury is nu in balbezit. Bury draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ronaldo onderschept slim de pass. Dupovac onderschept slim de pass. Siti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NNRAS 49%, Lábatlani papírtigrisek 51%.
NNRAS - Lábatlani papírtigrisek 0:1

62e minuut.
Shubitidze is nu in balbezit. Shubitidze geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nadoveza de bal onder controle te krijgen. Avlichos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avlichos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Fein passt de bal met de wreef. Avlichos geeft een lange en hoge pass. Bury rent richting de bal. Bury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NNRAS - Lábatlani papírtigrisek 1:1

80e minuut.
Bosschart is nu in balbezit. Bosschart geeft een lange en hoge pass. Neubeck probeert naar een medespeler te passen. Rossini is nu in balbezit. Rossini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Avlichos probeert naar een medespeler te passen. Verschaeren is nu in balbezit. Bertocchi is nu in balbezit. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Verschaeren onderschept slim de pass. İzalmaz probeert naar een medespeler te passen. Avlichos met een sublieme pass. Bury rent richting de bal. Bury schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Bosschart rent richting de bal. Bosschart passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Łakomiec de bal onder controle te krijgen. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac haalt uit met een fantastische trap. Patera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NNRAS 50%, Lábatlani papírtigrisek 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NNRAS - Lábatlani papírtigrisek 1:1