Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: Kucko Fc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 18837
Kucko Fc VöröSördögök
Nozi Tactiek 433
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 56.6
matig Schieten solide
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Radics bereikt de bal nog maar net als eerste. Radics passt de bal in één keer door. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică schiet op doel. Sziráki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - VöröSördögök 0:1

4e minuut.
Novakov onderschept slim de pass. Novakov geeft een hoge lob. Firică rent richting de bal. Firică schiet op doel. Sziráki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Carretero kopt de bal weg. Sępek is nu in balbezit. Klungelig pakt Sępek de bal. Sępek geeft een lange en hoge pass. Novakov springt en kopt de bal. Sziráki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Firică geeft de bal voor. Sępek kopt de bal weg. Novakov is nu in balbezit. Novakov haalt uit met een fantastische trap. Sziráki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - VöröSördögök 0:2

23e minuut.
Sępek is nu in balbezit. Sępek geeft de bal voor. Kállay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Novakov de bal. Novakov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Carretero passt de bal in één keer door. Sępek geeft de bal voor. Novakov is nu in balbezit. Novakov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obledo passt de bal met de wreef. Novakov rent richting de bal. Novakov draait met de bal, schiet en ... Sziráki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - VöröSördögök 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucko Fc 64%, VöröSördögök 36%.
Kucko Fc - VöröSördögök 0:3

47e minuut.
Berán geeft de bal voor. Koukoufikis met een sublieme pass. Radics speelt de bal door. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - VöröSördögök 0:4

50e minuut.
Radics kopt de bal weg. Daar is Gyurka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sępek met een sublieme pass. Novakov rent richting de bal. Novakov schiet op doel. Sziráki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Koukoufikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukoufikis geeft een lange en hoge pass. Carretero kopt de bal weg. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Rosta passt de bal zonder na te denken. Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi passt de bal zonder na te denken. Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucha draait met de bal, schiet en ... Bæk bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Moliński speelt de bal door. Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero speelt de bal door. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sępek probeert naar een medespeler te passen. Novakov is nu in balbezit. Novakov haalt uit met een fantastische trap. Sziráki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kállay heeft problemen om de bal te vangen. Kállay onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Obledo is nu in balbezit. Obledo speelt de bal door. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică draait met de bal, schiet en ... Sziráki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - VöröSördögök 0:5

78e minuut.
Obledo is nu in balbezit. Obledo passt de bal zonder na te denken. Firică rent richting de bal. Firică draait met de bal, schiet en ... Sziráki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - VöröSördögök 0:6

85e minuut.
Carretero passt de bal zonder na te denken. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek speelt de bal door. Novakov is nu in balbezit. Novakov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică schiet op doel. Sziráki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Sziráki probeert naar een medespeler te passen. Radics kopt de bal weg. Daar is Sępek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov haalt uit met een fantastische trap. Sziráki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucko Fc 65%, VöröSördögök 35%.
Kucko Fc - VöröSördögök 0:6