Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sásdi Angyalkák Fc Gyömrő Eagles
Próba! Tactiek Eagles TT3
54% Balbezit 46%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten solid
solid Passen average
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró passt de bal zonder na te denken. Vágvölgyi probeert naar een medespeler te passen. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Remmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal rent richting de bal. Sirevåg verovert de bal door een tackle van achteren. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Gyömrő Eagles 1:0

8e minuut.
Jonasson rent richting de bal. Jonasson met een sublieme pass. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Remmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Rudas rent richting de bal. Jonasson is nu in balbezit. Jonasson passt de bal met de wreef. Báló is nu in balbezit. Báló schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Szakács de bal. Jeremiás bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló onderschept slim de pass. Báló schiet op doel. Börcsök werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sásdi Angyalkák Fc - Gyömrő Eagles 1:1

23e minuut.
Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi speelt de bal door. Klungelig pakt Burkus de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Gyömrő Eagles 2:1

29e minuut.
Tasnádi probeert naar een medespeler te passen. Duró is nu in balbezit. Jeremiás probeert naar een medespeler te passen. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Jeremiás speelt de bal door. Duró met een sublieme pass. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Remmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Burkus de bal. Romani probeert naar een medespeler te passen. Duró met een sublieme pass. Ráday is nu in balbezit. Ráday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Gyömrő Eagles 3:1

37e minuut.
Sirevåg probeert naar een medespeler te passen. Duró met een sublieme pass. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Romani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sirevåg kopt de bal weg. Nadal geeft een hoge lob. Dusil kopt de bal weg. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nadal rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Gyömrő Eagles 4:1

44e minuut.
Jeremiás kopt de bal weg. Burkus heeft problemen om de bal te vangen. Vágvölgyi is nu in balbezit. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Clemeno probeert naar een medespeler te passen. Sirevåg rent richting de bal. Nadal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nadal krijgt een gele kaart. Sirevåg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clemeno komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 23%, Gyömrő Eagles 77%.
Sásdi Angyalkák Fc - Gyömrő Eagles 4:1

52e minuut.
Vágvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Vágvölgyi speelt de bal door. Sirevåg rent richting de bal. Clemeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Burkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Remmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Gyömrő Eagles 5:1

54e minuut.
Jonasson geeft een lange en hoge pass. Tasnádi rent richting de bal. Vágvölgyi probeert naar een medespeler te passen. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Melis rent richting de bal. Sirevåg verovert de bal door een tackle van achteren. Sirevåg passt de bal met de wreef. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Vágvölgyi passt de bal met de wreef. Duró met een sublieme pass. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Duró speelt de bal door. Burkus heeft problemen om de bal te vangen. Nadal met een sublieme pass. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday haalt uit met een fantastische trap. Remmer bokst de bal weg.

86e minuut.
Remmer trapt de bal weg van het doel. Daar is Clemeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemeno probeert naar een medespeler te passen. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 19%, Gyömrő Eagles 81%.
Sásdi Angyalkák Fc - Gyömrő Eagles 5:1