Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:27
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: DarkSide FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 31999
DarkSide FC Mycelium
4NégyKettő Tactiek Valami 4
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
62.8 gemiddelde waardering 62.2
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Felczak probeert naar een medespeler te passen. Neagoe heeft problemen om de bal te vangen. Goudmijn maakt een afschuwelijke overtreding. Goudmijn krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Neagoe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Atar met een snel genomen vrije trap. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ogrodowczyk. Felczak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Felczak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Cizmă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Neagoe rent richting de bal. Neagoe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Mycelium 1:0

12e minuut.
Mierzejewski probeert naar een medespeler te passen. Totik rent richting de bal. Gschwobat begaat een overtreding. Gschwobat krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Atar onderschept slim de pass. Atar geeft een lange en hoge pass. Ogrodowczyk rent richting de bal. Neagoe verovert de bal door een tackle van achteren. Neagoe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Gschwobat met een sublieme pass. Mierzejewski is nu in balbezit. Neagoe onderschept slim de pass. Neagoe draait met de bal, schiet en ... Cizmă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Mycelium 2:0

21e minuut.
Neagoe probeert naar een medespeler te passen. Njærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Totik onderschept slim de pass. Totik draait met de bal, schiet en ... Cervinski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

29e minuut.
Mierzejewski geeft de bal voor. Inworp. Gschwobat met een snelle inworp. Neagoe kan de bal niet met de borst controleren. Neagoe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mierzejewski geeft een lange en hoge pass. Goudmijn kopt de bal weg. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... Cervinski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Mycelium 2:1

40e minuut.
Hồng Sơn met een sublieme pass. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres begaat een overtreding. Torres krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Atar geeft de bal voor. Felczak kopt de bal weg. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe draait met de bal, schiet en ... Cizmă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Mycelium 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DarkSide FC 38%, Mycelium 62%.
DarkSide FC - Mycelium 3:1

46e minuut.
Gaucher komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Felczak is nu in balbezit. Mierzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe onderschept slim de pass. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak draait met de bal, schiet en ... Cizmă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Orsoni onderschept slim de pass. Orsoni probeert naar een medespeler te passen. Hampel speelt de bal door. Neagoe rent richting de bal. Neagoe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Hồng Sơn onderschept slim de pass. Hồng Sơn passt de bal in één keer door. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap. Cervinski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Mycelium 3:2

61e minuut.
Hồng Sơn passt de bal met de wreef. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk geeft de bal voor. Goudmijn rent richting de bal. Goudmijn schiet op doel. Cervinski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudmijn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hồng Sơn rent richting de bal. Hồng Sơn geeft de bal voor. Njærheim kopt de bal weg. Gschwobat probeert de bal aan de voet te houden. Gschwobat geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Gschwobat speelt de bal door. Hampel is nu in balbezit. Hampel passt de bal met de wreef. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bereczki passt de bal met de wreef. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Sơn met een sublieme pass. Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Orsoni geeft de bal voor. Felczak rent richting de bal. Maury tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maury krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Doeltrap. Di Bella komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Santinelli is nu in balbezit. Santinelli passt de bal met de wreef. Di Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bella draait met de bal, schiet en ... Cizmă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Mycelium 4:2

87e minuut.
Njærheim met een sublieme pass. Atar rent richting de bal. Hồng Sơn onderschept slim de pass. Hồng Sơn draait met de bal, schiet en ... Cervinski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Mycelium 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DarkSide FC 32%, Mycelium 68%.
DarkSide FC - Mycelium 4:3