Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:27
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: Beduinok Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 25662
Beduinok Soroksár SC
433uj Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
64.6 gemiddelde waardering 57.7
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Újváry rent richting de bal. Pastor rent richting de bal. Újváry onderschept slim de pass. Újváry draait met de bal, schiet en ... Kupar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - Soroksár SC 0:1

5e minuut.
Quevedo García verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Evans krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Vilhena kopt de bal weg. de Raedt geeft een hoge lob. Uusikallio heeft problemen om de bal te vangen. Uusikallio geeft een hoge lob. Jochem springt en kopt de bal. Parera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Semak verovert de bal door een tackle van achteren. Vincze rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Semak ... Strafschop! Semak krijgt een gele kaart. Vincze raakt geblesseerd tijdens het duel. Újváry neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - Soroksár SC 0:2

20e minuut.
de Raedt probeert de bal met de borst te controleren. Vilhena is nu in balbezit. Vilhena geeft een lange en hoge pass. Jochem is nu in balbezit. Jochem draait met de bal, schiet en ... Parera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Magdziarz verovert de bal door een tackle van achteren. Bekirov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magdziarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Uusikallio met een snel genomen vrije trap. Vilhena kopt de bal weg. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Parera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński passt de bal zonder na te denken. Vilhena rent richting de bal. Vilhena haalt uit met een fantastische trap. Parera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - Soroksár SC 1:2

28e minuut.
Jochem passt de bal in één keer door. Vilhena is nu in balbezit. Fernández de Villegas rent richting de bal. Vilhena onderschept slim de pass. Vilhena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ermoyan springt en kopt de bal. Evans verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dworzyński zal de hoekschop nemen. Vilhena maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kupar met een sublieme pass. Uusikallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikallio speelt de bal door. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beduinok 47%, Soroksár SC 53%.
Beduinok - Soroksár SC 1:2

46e minuut.
Brecska komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bekirov passt de bal met de wreef. Ilardo met een sublieme pass. Újváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Újváry haalt uit met een fantastische trap. Kupar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruzsa komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Skłodowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruzsa speelt de bal door. Brecska bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena is nu in balbezit. Vilhena schiet op doel. Parera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Uusikallio geeft de bal voor. Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Villegas onderschept slim de pass. Brecska onderschept slim de pass. Brecska haalt uit met een fantastische trap. Parera bokst de bal weg.

65e minuut.
Brecska is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández de Villegas. Brecska is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kielonek komt het veld opgelopen. Marx komt het veld opgelopen. Uusikallio met een snel genomen vrije trap. Vilhena springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dobrinoiu kopt de bal weg. Ilardo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uusikallio. Uusikallio krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Vincze passt de bal met de wreef. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze haalt uit met een fantastische trap. Kupar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beduinok - Soroksár SC 1:3

72e minuut.
Kielonek passt de bal zonder na te denken. Ilardo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uusikallio. Uusikallio krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beduinok 50%, Soroksár SC 50%.
Beduinok - Soroksár SC 1:3