Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:27
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17524
VöröSördögök Sásdi Angyalkák Fc
433 Tactiek Próba!
50% Balbezit 50%
71% Spel op eigen helft 29%
8 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 53.3
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


9e minuut.
Burkus is nu in balbezit. Moliński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burkus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ráday neemt de penalty, wat een uithaal! Bæk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Sásdi Angyalkák Fc 0:1

13e minuut.
Glinka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Duró met een snelle inworp. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Sásdi Angyalkák Fc 0:2

19e minuut.
Moliński is nu in balbezit. Moliński speelt de bal door. Jeremiás speelt de bal door. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Sásdi Angyalkák Fc 0:3

21e minuut.
Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno is nu in balbezit. Clemeno passt de bal zonder na te denken. Burkus rent richting de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Carretero rent richting de bal. Carretero passt de bal zonder na te denken. Sępek rent richting de bal. Sępek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno verovert de bal door een tackle van achteren. Clemeno met een sublieme pass. Daar is Burkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Sásdi Angyalkák Fc 0:4

28e minuut.
Radics geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Novakov stond buitenspel. Vágvölgyi neemt vlug de vrije trap. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel. Bæk bokst de bal weg.

30e minuut.
Moliński passt de bal in één keer door. Burkus probeert de bal aan de voet te houden. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday haalt uit met een fantastische trap. Bæk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Sásdi Angyalkák Fc 0:5

31e minuut.
Duró is nu in balbezit. Duró speelt de bal door. Clemeno rent richting de bal. Clemeno geeft de bal voor. Burkus krijgt zijn hoofd ertegen. Bæk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Clemeno neemt de hoekschop. Burkus maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Sásdi Angyalkák Fc 0:6

34e minuut.
Clemeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno passt de bal met de wreef. Burkus is nu in balbezit. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap. Bæk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Inworp. Etcheverry met een snelle inworp. Dusil speelt de bal door. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Obledo rent richting de bal. Obledo passt de bal in één keer door. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică schiet op doel. Börcsök maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Sásdi Angyalkák Fc 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VöröSördögök 78%, Sásdi Angyalkák Fc 22%.
VöröSördögök - Sásdi Angyalkák Fc 1:6

68e minuut.
Koukoufikis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeremiás probeert naar een medespeler te passen. Radics geeft een lange en hoge pass. Daar is Sępek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sępek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Sásdi Angyalkák Fc 2:6

70e minuut.
Ráday onderschept slim de pass. Ráday met een sublieme pass. Jeremiás rent richting de bal. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágvölgyi geeft een lange en hoge pass. Bæk bokst de bal weg. Burkus rent richting de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Sásdi Angyalkák Fc 2:7

74e minuut.
Daar is Obledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duró rent richting de bal. Duró met een sublieme pass. Sirevåg heeft problemen om de bal te vangen. Sirevåg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sirevåg verovert de bal door een tackle van achteren. Sirevåg speelt de bal door. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Bæk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VöröSördögök - Sásdi Angyalkák Fc 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VöröSördögök 64%, Sásdi Angyalkák Fc 36%.
VöröSördögök - Sásdi Angyalkák Fc 2:8