Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: FC Karcag Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 17317
FC Karcag Beduinok
www Tactiek 433uj
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 59.8
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Huszta rent richting de bal. Catolino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magdziarz. Magdziarz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karcag 41%, Beduinok 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Karcag - Beduinok 0:0

48e minuut.
Ağalı kopt de bal weg. Dworzyński is nu in balbezit. Certinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dworzyński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

52e minuut.
Dworzyński onderschept slim de pass. Dworzyński speelt de bal door. Vilhena is nu in balbezit. Jochem is nu in balbezit. Jochem haalt uit met een fantastische trap. Mederski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Popovici de bal. Brecska is nu in balbezit. Brecska haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Certinho geeft een lange en hoge pass. Pastor kopt de bal weg. Klungelig pakt Cervantes de bal. Cervantes schiet op doel. Kupar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - Beduinok 1:0

60e minuut.
Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu geeft een hoge lob. Jochem rent richting de bal. Jochem schiet op doel. Mederski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Karcag - Beduinok 1:1

75e minuut.
Certinho geeft een hoge lob. Ağalı verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Catolino zal de hoekschop nemen. Tada is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Tada rent richting de bal. Tada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - Beduinok 2:1

78e minuut.
Dworzyński geeft de bal voor. Yeniyemiş kopt de bal weg. Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Tada rent richting de bal. Tada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Złotorowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrinoiu speelt de bal door. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka schiet op doel. Kupar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karcag 44%, Beduinok 56%.
FC Karcag - Beduinok 2:1