Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soroksár SC Gyömrő Eagles
4-4-2 Tactiek Eagles TT3
55% Balbezit 45%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 41
very good Schieten good
excellent Passen adequate
good Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Urbányi de bal. Váraljai rent richting de bal. Váraljai passt de bal in één keer door. Szatmári heeft problemen om de bal te vangen. Szatmári draait met de bal, schiet en ... Gregor bokst de bal weg. Tarcsay rent richting de bal. Tarcsay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Gyömrő Eagles 1:0

6e minuut.
Quevedo García rent richting de bal. Quevedo García speelt de bal door. Tarcsay is nu in balbezit. Tarcsay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Gyömrő Eagles 2:0

7e minuut.
Quevedo García passt de bal zonder na te denken. Tarcsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Romani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romani krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Magnussen passt de bal zonder na te denken. Ilardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Berta krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Quevedo García passt de bal in één keer door. Ilardo rent richting de bal. Tarcsay is nu in balbezit. Szatmári is nu in balbezit. Szatmári schiet op doel. Gregor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Romani geeft een lange en hoge pass. Földvári probeert de bal aan de voet te houden. Quevedo García speelt de bal door. Szatmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatmári draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Quevedo García rent richting de bal. Quevedo García speelt de bal door. Szatmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarcsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarcsay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Gyömrő Eagles 3:0

20e minuut.
Quevedo García rent richting de bal. Szatmári rent richting de bal. Quevedo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo García schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rozhukaniec de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Gyömrő Eagles 4:0

23e minuut.
bin Mustafa rent richting de bal. bin Mustafa passt de bal in één keer door. Czerwek met een sublieme pass. Daar is Szatmári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szatmári draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Czerwek verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwek passt de bal met de wreef. Szatmári heeft problemen om de bal te vangen. Szatmári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Gyömrő Eagles 5:0

32e minuut.
Trippier is nu in balbezit. Trippier met een sublieme pass. bin Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Szatmári heeft problemen om de bal te vangen. Szatmári haalt uit met een fantastische trap. Gregor bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ilardo onderschept slim de pass. Ilardo probeert naar een medespeler te passen. Quevedo García speelt de bal door. Szatmári rent richting de bal. Szatmári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Czerwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwek passt de bal zonder na te denken. Tarcsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatmári is nu in balbezit. Szatmári haalt uit met een fantastische trap. Gregor bokst de bal weg.

43e minuut.
Quevedo García rent richting de bal. Romani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quevedo García raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Mustafa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szatmári krijgt zijn hoofd ertegen. Gregor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 17%, Gyömrő Eagles 83%.
Soroksár SC - Gyömrő Eagles 5:0

46e minuut.
Zaharia komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Czerwek passt de bal in één keer door. Ilardo rent richting de bal. Ilardo passt de bal zonder na te denken. Tarcsay is nu in balbezit. Tarcsay schiet op doel. Gregor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Tarcsay speelt de bal door. Szatmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Mátyus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szatmári is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szatmári kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Gyömrő Eagles 6:0

51e minuut.
Burkus rent richting de bal. Ilardo verovert de bal door een tackle van achteren. Ilardo passt de bal zonder na te denken. Szatmári rent richting de bal. Szatmári draait met de bal, schiet en ... Gregor bokst de bal weg.

59e minuut.
bin Mustafa probeert de bal aan de voet te houden. Ilardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilardo passt de bal met de wreef. Szatmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatmári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Gyömrő Eagles 7:0

60e minuut.
Marx komt het veld opgelopen. Kielonek komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek passt de bal met de wreef. Daar is Tarcsay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarcsay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
McIntyre geeft een lange en hoge pass. Marx rent richting de bal. Szücs legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marx is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marx neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
bin Mustafa met een sublieme pass. Czerwek speelt de bal door. Tarcsay heeft problemen om de bal te vangen. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Gyömrő Eagles 8:0

81e minuut.
Czerwek speelt de bal door. Kielonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tarcsay de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Gyömrő Eagles 9:0

82e minuut.
Szücs geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Magnussen de bal onder controle te krijgen. Ilardo probeert naar een medespeler te passen. Tarcsay rent richting de bal. Tarcsay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is bin Mustafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mustafa met een sublieme pass. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx haalt uit met een fantastische trap. Gregor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soroksár SC - Gyömrő Eagles 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soroksár SC 21%, Gyömrő Eagles 79%.
Soroksár SC - Gyömrő Eagles 10:0