Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sásdi Angyalkák Fc NNRAS
Próba! Tactiek Kutyataktika
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
48.1 gemiddelde waardering 56.1
solid Schieten excellent
very good Passen solid
good Verdedigen formidable


1e minuut.
Militaru passt de bal met de wreef. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo geeft de bal voor. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - NNRAS 0:1

2e minuut.
Vágvölgyi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bimbó komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Avlichos rent richting de bal. Bimbó is nu in balbezit. Verschaeren onderschept slim de pass. Verschaeren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Shubitidze geeft een hoge lob. Bury is nu in balbezit. Bury speelt de bal door. Verschaeren rent richting de bal. Verschaeren draait met de bal, schiet en ... Börcsök verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Szakács de bal. Bury rent richting de bal. Bury haalt uit met een fantastische trap. Börcsök maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - NNRAS 0:2

15e minuut.
Tuna kopt de bal weg. Jeremiás heeft problemen om de bal te vangen. Bury rent richting de bal. Bury haalt uit met een fantastische trap. Börcsök maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Militaru is nu in balbezit. Clemeno onderschept slim de pass. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg draait met de bal, schiet en ... Patera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - NNRAS 1:2

21e minuut.
Duró geeft een hoge lob. Avlichos probeert naar een medespeler te passen. Verschaeren is nu in balbezit. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap. Börcsök maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - NNRAS 1:3

23e minuut.
Bimbó is nu in balbezit. Bury verovert de bal door een tackle van achteren. Tasnádi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tasnádi krijgt een gele kaart. Bury raakt geblesseerd tijdens het duel. İzalmaz neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Szakács controleert de bal met de borst. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna passt de bal zonder na te denken. İzalmaz is nu in balbezit. İzalmaz met een sublieme pass. Börcsök probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - NNRAS 1:4

32e minuut.
Ronaldo passt de bal in één keer door. Verschaeren rent richting de bal. Bury rent richting de bal. Verschaeren rent richting de bal. Verschaeren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Tasnádi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tuna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bury rent richting de bal. Bury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Burkus passt de bal zonder na te denken. Clemeno is nu in balbezit. Clemeno met een sublieme pass. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg draait met de bal, schiet en ... Patera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Inworp. Caridad komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 43%, NNRAS 57%.
Sásdi Angyalkák Fc - NNRAS 1:4

52e minuut.
Szakács passt de bal zonder na te denken. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró passt de bal zonder na te denken. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg draait met de bal, schiet en ... Patera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Verschaeren passt de bal in één keer door. Caridad is nu in balbezit. Bury rent richting de bal. Bury schiet op doel. Börcsök maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - NNRAS 1:5

61e minuut.
Dumitriu onderschept slim de pass. Dumitriu geeft een lange en hoge pass. Tasnádi geeft een lange en hoge pass. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Duró speelt de bal door. Clemeno is nu in balbezit. Clemeno passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Burkus de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Patera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duró geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Burkus rent richting de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ... Patera bokst de bal weg.

67e minuut.
Verschaeren controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Manning komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Manning zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bury is nu in balbezit. Jeremiás legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bury raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Shubitidze raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bertocchi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Gaius komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Bimbó de bal onder controle te krijgen. Szakács geeft een lange en hoge pass. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus verovert de bal door een tackle van achteren. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Patera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Bertocchi is nu in balbezit. Bertocchi met een sublieme pass. Gaius bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaius haalt uit met een fantastische trap. Börcsök maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - NNRAS 1:6

84e minuut.
İzalmaz passt de bal met de wreef. Daar is Bimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaius is nu in balbezit. Gaius haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 44%, NNRAS 56%.
Sásdi Angyalkák Fc - NNRAS 1:6