Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-18 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: NNRAS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31680
NNRAS Soroksár SC
Kutyataktika Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 58.6
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Vincze probeert de bal met de borst te controleren. Wat een zware overtreding van Tuna ... Strafschop! Tuna krijgt een gele kaart. Vincze raakt geblesseerd tijdens het duel. Vincze neemt de penalty, wat een uithaal! Patera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Soroksár SC 0:1

10e minuut.
Kielonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patera probeert naar een medespeler te passen. Ilardo kopt de bal weg. Quevedo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo García schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Avlichos passt de bal zonder na te denken. Bury rent richting de bal. Evans begaat een overtreding. Evans krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Daar is Galgóczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galgóczi met een sublieme pass. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Soroksár SC 0:2

27e minuut.
Szabolcsi geeft de bal voor. Vincze kopt de bal weg. Siti speelt de bal door. Kielonek is nu in balbezit. Kielonek draait met de bal, schiet en ... Patera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Quevedo García is nu in balbezit. Quevedo García speelt de bal door. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek rent richting de bal. Kielonek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Quevedo García passt de bal zonder na te denken. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek met een sublieme pass. Kielonek is nu in balbezit. Kielonek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
İzalmaz speelt de bal door. Avlichos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avlichos passt de bal zonder na te denken. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NNRAS 57%, Soroksár SC 43%.
NNRAS - Soroksár SC 0:2

49e minuut.
Quevedo García passt de bal in één keer door. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek passt de bal in één keer door. Vincze is nu in balbezit. Vincze schiet op doel. Patera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Kielonek is nu in balbezit. Qəzənfərov begaat een overtreding. Kielonek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polényi komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Polényi verovert de bal door een tackle van achteren. Polényi speelt de bal door. Quevedo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo García haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bury rent richting de bal. Avlichos is nu in balbezit. Avlichos geeft de bal voor. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NNRAS - Soroksár SC 1:2

71e minuut.
Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru verovert de bal door een tackle van achteren. Militaru geeft de bal voor. Klungelig pakt Siti de bal. Quevedo García bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Polényi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ilardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze schiet op doel. Patera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Galgóczi rent richting de bal. Galgóczi passt de bal met de wreef. Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kielonek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Evans is nu in balbezit. Tuna is nu in balbezit. Tuna met een sublieme pass. Bury is nu in balbezit. Bury draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NNRAS 57%, Soroksár SC 43%.
NNRAS - Soroksár SC 1:2