Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-11 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.07
  • Stadion: DarkSide FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 29977
DarkSide FC NNRAS
4NégyKettő Tactiek Kutyataktika
50% Balbezit 50%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
62.7 gemiddelde waardering 55.5
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


8e minuut.
Gaucher passt de bal zonder na te denken. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel passt de bal met de wreef. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Gaucher rent richting de bal. Verschaeren onderschept slim de pass. Verschaeren passt de bal in één keer door. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury draait met de bal, schiet en ... Cervinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinelli onderschept slim de pass. Santinelli met een sublieme pass. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Santinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinelli geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dumitriu de bal onder controle te krijgen. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - NNRAS 1:0

25e minuut.
Hampel is nu in balbezit. Hampel probeert naar een medespeler te passen. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Patera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - NNRAS 2:0

28e minuut.
Orsoni neemt vlug de vrije trap. Militaru rent richting de bal. Felczak verovert de bal door een tackle van achteren. Felczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Felczak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - NNRAS 3:0

43e minuut.
Avlichos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avlichos speelt de bal door. Verschaeren met een sublieme pass. Bury is nu in balbezit. Bury schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DarkSide FC 35%, NNRAS 65%.
DarkSide FC - NNRAS 3:0

46e minuut.
Torres komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hampel met een sublieme pass. Gschwobat met een sublieme pass. Daar is Militaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Santinelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siti de bal. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe schiet op doel. Patera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Avlichos passt de bal zonder na te denken. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Atar ... Strafschop! Verschaeren raakt geblesseerd tijdens het duel. Caridad neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cervinski bokst de bal weg.

55e minuut.
Avlichos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Torres maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Neagoe rent richting de bal. Neagoe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tuna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Njærheim. Tuna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Bella komt het veld opgelopen. Qəzənfərov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Verschaeren is nu in balbezit. Verschaeren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Buitenspel voor Verschaeren. Goede buitenspelval van de verdediging. Jaeken komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres passt de bal met de wreef. Gschwobat met een sublieme pass. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak haalt uit met een fantastische trap. Patera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Di Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bella haalt uit met een fantastische trap. Patera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Hampel passt de bal met de wreef. Dacourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru onderschept slim de pass. Felczak verovert de bal door een tackle van achteren. Felczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Siti speelt de bal door. Hampel probeert de bal met de borst te controleren. Gschwobat met een sublieme pass. Felczak rent richting de bal. Felczak schiet op doel. Patera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Gschwobat geeft een lange en hoge pass. Qəzənfərov probeert de bal aan de voet te houden. Felczak is nu in balbezit. Felczak schiet op doel. Patera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - NNRAS 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DarkSide FC 23%, NNRAS 77%.
DarkSide FC - NNRAS 4:0