Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.08
  • Stadion: Meteor SC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 53730
Meteor SC Nyugati Huligánok FC
bogyo Tactiek 4
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 9
52.9 gemiddelde waardering 58.3
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peleritti met een snelle inworp. Lónyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng onderschept slim de pass. Boateng geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Daar is Miclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea onderschept slim de pass. Miclea geeft de bal voor. Boateng krijgt zijn hoofd ertegen. Kürti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Peleritti rent richting de bal. Peleritti met een sublieme pass. Purgathofer is nu in balbezit. Purgathofer geeft een hoge lob. Boateng krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vallejo is nu in balbezit. Vallejo met een sublieme pass. Sztanó is nu in balbezit. Vallejo verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Makowiecki geeft de bal voor. Katona bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Peleritti zijn tegenspeler op de grond. Peleritti krijgt een gele kaart.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miclea neemt de hoekschop. Makowiecki kan de bal niet met de borst controleren. Boateng is nu in balbezit. Boateng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vallejo rent richting de bal. Vallejo geeft een hoge lob. Peleritti kopt de bal weg. Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng haalt uit met een fantastische trap. Kürti bokst de bal weg.

31e minuut.
Miclea rent richting de bal. Miclea geeft een lange en hoge pass. Makowiecki probeert de bal aan de voet te houden. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea haalt uit met een fantastische trap. Kürti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 70%, Nyugati Huligánok FC 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meteor SC - Nyugati Huligánok FC 0:0

56e minuut.
Dibáczy met een snelle inworp. Miclea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lónyay. Lónyay krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Sztanó geeft de bal voor. Inworp. Miclea met de inworp. Vallejo rent richting de bal. Vallejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sztanó onderschept slim de pass. Inworp. Miclea met de inworp. Klungelig pakt Vallejo de bal. Vallejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Peleritti is nu in balbezit. Peleritti geeft een lange en hoge pass. Vallejo kopt de bal weg. Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng schiet op doel. Kürti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Mihalcea geeft de bal voor. Boateng is nu in balbezit. Zila begaat een overtreding. Zila krijgt een gele kaart. Boateng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Purgathofer komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 53%, Nyugati Huligánok FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meteor SC - Nyugati Huligánok FC 0:0