Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.08
  • Stadion: Ravasz.S.C. Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 15743
Ravasz.S.C. H-mégy FC
352 Tactiek P1
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 52.9
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Murawa probeert de bal aan de voet te houden. Urzáiz is nu in balbezit. Slavchev rent richting de bal. Urzáiz is nu in balbezit. Urzáiz draait met de bal, schiet en ... Vindisch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Murawa kopt de bal weg. Alcántara rent richting de bal. Alcántara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Alcántara met de inworp. Szakács is nu in balbezit. Leiste verovert de bal door een tackle van achteren. Leiste probeert naar een medespeler te passen. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vindisch trapt de bal weg. Slavchev kopt de bal weg. Alcántara rent richting de bal. Murawa rent richting de bal. Murawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Alcántara probeert naar een medespeler te passen. Leiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiste geeft de bal voor. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa draait met de bal, schiet en ... Vindisch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara geeft een lange en hoge pass. Urzáiz rent richting de bal. Urzáiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vindisch trapt de bal weg. Majchrzak kopt de bal weg. Gál heeft problemen om de bal te vangen. Murawa rent richting de bal. Murawa draait met de bal, schiet en ... Vindisch bokst de bal weg. Daar is Alcántara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Urzáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Urzáiz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Murawa de bal. Murawa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gál de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - H-mégy FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz.S.C. 60%, H-mégy FC 40%.
Ravasz.S.C. - H-mégy FC 0:1

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Alcántara de bal onder controle te krijgen. Murawa is nu in balbezit. Alcántara rent richting de bal. Murawa is nu in balbezit. Murawa schiet op doel. Vindisch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Vindisch met een sublieme pass. Slavchev kopt de bal weg. Daar is Zele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Slavchev speelt de bal door. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzáiz is nu in balbezit. Murawa is nu in balbezit. Murawa draait met de bal, schiet en ... Vindisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Murawa is nu in balbezit. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara draait met de bal, schiet en ... Vindisch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - H-mégy FC 0:2

65e minuut.
Négyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Mátyus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mátyus probeert naar een medespeler te passen. Börcsök bereikt de bal nog maar net als eerste. Börcsök schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Majchrzak is nu in balbezit. Majchrzak passt de bal met de wreef. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa rent richting de bal. Murawa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Inworp. Majchrzak met de inworp. Urzáiz geeft een lange en hoge pass. Murawa rent richting de bal. Murawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - H-mégy FC 0:3

73e minuut.
Urzáiz speelt de bal door. Murawa is nu in balbezit. Murawa passt de bal zonder na te denken. Urzáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzáiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Murawa passt de bal met de wreef. Urzáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Négyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Urzáiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dárday passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zele de bal. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa onderschept slim de pass. Murawa draait met de bal, schiet en ... Vindisch bokst de bal weg. Négyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Négyesi geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Majchrzak neemt de hoekschop. Murawa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Szakács is nu in balbezit. Slavchev onderschept slim de pass. Slavchev geeft een lange en hoge pass. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa haalt uit met een fantastische trap. Vindisch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Alcántara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcántara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - H-mégy FC 0:4

87e minuut.
Vindisch met een sublieme pass. Slavchev kopt de bal weg. Alcántara probeert de bal aan de voet te houden. Urzáiz is nu in balbezit. Urzáiz draait met de bal, schiet en ... Vindisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Leiste probeert naar een medespeler te passen. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara passt de bal met de wreef. Daar is Murawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urzáiz is nu in balbezit. Urzáiz schiet op doel. Vindisch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz.S.C. 73%, H-mégy FC 27%.
Ravasz.S.C. - H-mégy FC 0:4