Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.08
  • Stadion: Paptamási Aréna
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 11194
Paptamási F.C. Sportiva Roma
Beluci82 Tactiek 4-1-3-2
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
47.3 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Óvári is nu in balbezit. Óvári passt de bal zonder na te denken. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel draait met de bal, schiet en ... Nyilas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trosiński is nu in balbezit. Trosiński draait met de bal, schiet en ... Ilică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Sportiva Roma 0:1

5e minuut.
Óvári is nu in balbezit. Óvári met een sublieme pass. Bichsel is nu in balbezit. Daar is Bichsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichsel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Trosiński kopt de bal weg. Malfeito met een sublieme pass. Daar is Fenyő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trosiński onderschept slim de pass. Trosiński draait met de bal, schiet en ... Nyilas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Katsimichas is nu in balbezit. Katsimichas geeft een hoge lob. Trosiński is nu in balbezit. Trosiński schiet op doel. Nyilas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bichsel is nu in balbezit. Bichsel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Sportiva Roma 0:2

11e minuut.
Soltanov met een sublieme pass. Klungelig pakt Širvaitis de bal. Trosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Trosiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Notório passt de bal in één keer door. Bichsel is nu in balbezit. Bichsel geeft de bal voor. Trosiński rent richting de bal. Trosiński haalt uit met een fantastische trap. Nyilas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Notório rent richting de bal. Notório passt de bal met de wreef. Trosiński rent richting de bal. Trosiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Sportiva Roma 0:3

18e minuut.
Bichsel met een sublieme pass. Katsimichas heeft problemen om de bal te vangen. Katsimichas geeft de bal voor. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel draait met de bal, schiet en ... Nyilas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Sportiva Roma 0:4

21e minuut.
Notório is nu in balbezit. Notório geeft de bal voor. Daar is Berényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichsel rent richting de bal. Bichsel draait met de bal, schiet en ... Nyilas bokst de bal weg.

23e minuut.
Malfeito is nu in balbezit. Malfeito passt de bal in één keer door. Ilică rent richting de bal. Bichsel onderschept slim de pass. Bichsel haalt uit met een fantastische trap. Nyilas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trosiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bichsel is nu in balbezit. Bichsel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Sportiva Roma 0:5

26e minuut.
Katsimichas geeft een hoge lob. Bichsel is nu in balbezit. Bichsel passt de bal met de wreef. Trosiński is nu in balbezit. Trosiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Malfeito probeert naar een medespeler te passen. Notório is nu in balbezit. Notório geeft de bal voor. Bichsel rent richting de bal. Bichsel draait met de bal, schiet en ... Nyilas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Rohde rent richting de bal. Rohde geeft een hoge lob. Klungelig pakt Soltanov de bal. Soltanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi rent richting de bal. Notório geeft een lange en hoge pass. Bichsel rent richting de bal. Bichsel draait met de bal, schiet en ... Nyilas bokst de bal weg.

33e minuut.
Trosiński rent richting de bal. Trosiński geeft de bal voor. Ilică probeert de bal aan de voet te houden. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel draait met de bal, schiet en ... Nyilas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Inworp. Malfeito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Notório bereikt de bal nog maar net als eerste. Notório geeft een lange en hoge pass. Bichsel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paptamási F.C. 67%, Sportiva Roma 33%.
Paptamási F.C. - Sportiva Roma 0:5

56e minuut.
Óvári rent richting de bal. Óvári geeft een lange en hoge pass. Bichsel is nu in balbezit. Bichsel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Sportiva Roma 0:6

64e minuut.
Põhi speelt de bal door. Óvári is nu in balbezit. Óvári passt de bal met de wreef. Notório probeert naar een medespeler te passen. Bichsel is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fenyő probeert de bal met de borst te controleren. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyő legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trosiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bichsel legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Nyilas bokst de bal weg. Nyilas speelt de bal door. Soltanov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Notório. Notório krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Ilică geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Óvári met de inworp. Notório geeft de bal voor. Bichsel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Malek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Berényi rent richting de bal. Óvári verovert de bal door een tackle van achteren. Óvári met een sublieme pass. Daar is Bichsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichsel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Notório passt de bal zonder na te denken. Malfeito rent richting de bal. Malfeito passt de bal met de wreef. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsimichas verovert de bal door een tackle van achteren. Malfeito rent richting de bal. Malfeito geeft een hoge lob. Trosiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paptamási F.C. 61%, Sportiva Roma 39%.
Paptamási F.C. - Sportiva Roma 0:6