Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nyugati Huligánok FC Vuma
4 Tactiek Paca
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
60 gemiddelde waardering 52.4
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Klungelig pakt Grubor de bal. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea passt de bal in één keer door. Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kamionek geeft een hoge lob. Corde kopt de bal weg. Boateng rent richting de bal. Boateng draait met de bal, schiet en ... Garaba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - Vuma 1:0

17e minuut.
Grubor onderschept slim de pass. Grubor met een sublieme pass. Kezija rent richting de bal. Kortina verovert de bal door een tackle van achteren. Kortina draait met de bal, schiet en ... Garaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Grubor is nu in balbezit. Boateng onderschept slim de pass. Mihalcea met een sublieme pass. Kortina is nu in balbezit. Kortina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Boateng is nu in balbezit. Boateng geeft de bal voor. Kortina is nu in balbezit. Kortina schiet op doel. Garaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - Vuma 2:0

31e minuut.
Klungelig pakt Boateng de bal. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea probeert naar een medespeler te passen. Kortina is nu in balbezit. Kortina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - Vuma 3:0

36e minuut.
Mihalcea speelt de bal door. Kezija onderschept slim de pass. Kortina is nu in balbezit. Kortina haalt uit met een fantastische trap. Garaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - Vuma 4:0

40e minuut.
Inworp. Miclea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kortina schiet op doel. Garaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - Vuma 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyugati Huligánok FC 28%, Vuma 72%.
Nyugati Huligánok FC - Vuma 5:0

46e minuut.
Massenbach rent richting de bal. Lassan probeert naar een medespeler te passen. Massenbach rent richting de bal. Kortina verovert de bal door een tackle van achteren. Kortina geeft een lange en hoge pass. Garaba bokst de bal weg. Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - Vuma 6:0

53e minuut.
Schamisseddine bereikt de bal nog maar net als eerste. Schamisseddine met een sublieme pass. Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng schiet op doel. Garaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Purgathofer probeert naar een medespeler te passen. Mihalcea speelt de bal door. Kamionek rent richting de bal. Kortina onderschept slim de pass. Kortina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Massenbach stond buitenspel. Gazsó komt het veld opgelopen. Víg komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Purgathofer met een sublieme pass. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea passt de bal in één keer door. Boateng is nu in balbezit. Boateng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Miclea kopt de bal weg. Daar is Czech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boateng is nu in balbezit. Boateng haalt uit met een fantastische trap. Garaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - Vuma 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyugati Huligánok FC 26%, Vuma 74%.
Nyugati Huligánok FC - Vuma 7:0