Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.08
  • Stadion: Meteor SC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 51899
Meteor SC Manovariak FC
bogyo Tactiek manat
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 58.4
solid Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Makowiecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. De Jonghe met een snelle inworp. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Kürti bokst de bal weg.

15e minuut.
Gliznitskof probeert naar een medespeler te passen. De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jonghe passt de bal zonder na te denken. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. Kürti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Inworp. Zhengchuang met een snelle inworp. De Jonghe probeert naar een medespeler te passen. Cambro is nu in balbezit. Cambro schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Makowiecki geeft een hoge lob. Benedusi kopt de bal weg. Klungelig pakt Sztanó de bal. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 63%, Manovariak FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meteor SC - Manovariak FC 0:0

46e minuut.
Pomper geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sztanó de bal. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Manovariak FC 0:1

60e minuut.
De Jonghe is nu in balbezit. De Jonghe passt de bal met de wreef. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. Kürti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Manovariak FC 0:2

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Cambro de bal onder controle te krijgen. Makowiecki onderschept slim de pass. Makowiecki geeft een lange en hoge pass. Katona bereikt de bal nog maar net als eerste. Katona schiet op doel. Mohácsi bokst de bal weg.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dębek komt het veld opgelopen. el-Mazide Ndiaye komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mohácsi met een sublieme pass. Zhengchuang kopt de bal weg. De Jonghe rent richting de bal. De Jonghe haalt uit met een fantastische trap. Kürti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Manovariak FC 0:3

78e minuut.
Lemerre komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Buitenspel voor Zhengchuang. Goede buitenspelval van de verdediging. Deviren komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Vadkerti met een sublieme pass. De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vecsei krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Makowiecki geeft een hoge lob. De Jonghe is nu in balbezit. De Jonghe met een sublieme pass. Deviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Deviren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 52%, Manovariak FC 48%.
Meteor SC - Manovariak FC 0:3