Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crows Debrecen FC H-mégy FC
442 Tactiek P1
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 53.3
very good Schieten very good
solid Passen solid
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Alcántara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urzáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peirano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urzáiz raakt geblesseerd tijdens het duel. Urzáiz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cserjés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucsera rent richting de bal. Predenkiewicz is nu in balbezit. Kucsera geeft een hoge lob. Fejerešák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Pados bereikt de bal nog maar net als eerste. Pados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - H-mégy FC 1:0

8e minuut.
Majchrzak met de inworp. Urzáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peirano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urzáiz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Urzáiz kopt de bal weg. Murawa rent richting de bal. Murawa met een sublieme pass. Daar is Leiste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leiste geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Berishaj verovert de bal door een tackle van achteren. Berishaj geeft de bal voor. Urzáiz is nu in balbezit. Urzáiz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wilczycki geeft een lange en hoge pass. Keruzoré kan de bal niet met de borst controleren. Slavchev probeert naar een medespeler te passen. Urzáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzáiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Urzáiz onderschept slim de pass. Urzáiz met een sublieme pass. Klungelig pakt Alcántara de bal. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Cserjés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crows Debrecen FC - H-mégy FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crows Debrecen FC 56%, H-mégy FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crows Debrecen FC - H-mégy FC 1:1

53e minuut.
Denschlag passt de bal in één keer door. Predenkiewicz speelt de bal door. Pados is nu in balbezit. Pados draait met de bal, schiet en ... Fejerešák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - H-mégy FC 2:1

61e minuut.
Predenkiewicz rent richting de bal. Berishaj verovert de bal door een tackle van achteren. Berishaj geeft de bal voor. Urzáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzáiz draait met de bal, schiet en ... Cserjés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crows Debrecen FC - H-mégy FC 2:2

66e minuut.
Majchrzak passt de bal zonder na te denken. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa passt de bal zonder na te denken. Alcántara rent richting de bal. Alcántara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Raffay passt de bal in één keer door. Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev geeft een lange en hoge pass. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Harnik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Majchrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelnik rent richting de bal. Majchrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Majchrzak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Zelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelnik passt de bal met de wreef. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa haalt uit met een fantastische trap. Cserjés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - H-mégy FC 2:3

82e minuut.
Obara verovert de bal door een tackle van achteren. Obara met een sublieme pass. Berishaj is nu in balbezit. Berishaj geeft de bal voor. Murawa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Obara kopt de bal weg. Predenkiewicz is nu in balbezit. Denschlag onderschept slim de pass. Denschlag speelt de bal door. Leiste geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Urzáiz is nu in balbezit. Urzáiz passt de bal zonder na te denken. Majchrzak geeft de bal voor. Murawa is nu in balbezit. Murawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crows Debrecen FC 56%, H-mégy FC 44%.
Crows Debrecen FC - H-mégy FC 2:3