Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportiva Roma ufhcsTC
4-1-3-2 Tactiek UU4312
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
60.6 gemiddelde waardering 63.8
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Daar is Milligan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milligan passt de bal zonder na te denken. Tyler rent richting de bal. Tyler geeft een hoge lob. Leeuwen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Milligan kopt de bal weg. Klungelig pakt Leeuwen de bal. Põhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwen verovert de bal door een tackle van achteren. Leeuwen haalt uit met een fantastische trap. Ćošković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hofbauer de bal. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportiva Roma - ufhcsTC 0:1

17e minuut.
Avallone verovert de bal door een tackle van achteren. Avallone geeft de bal voor. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek schiet op doel. Ćošković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportiva Roma - ufhcsTC 0:2

21e minuut.
Fleischhacker geeft de bal voor. Tytek is nu in balbezit. Tytek geeft een hoge lob. Leeuwen maakt een snoekduik en kopt de bal. Ćošković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportiva Roma - ufhcsTC 0:3

22e minuut.
Kudaj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rob komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Milligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Giertych tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giertych krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Hofbauer trapt de bal weg. Avallone kopt de bal weg. Rob is nu in balbezit. Tytek onderschept slim de pass. Tytek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleischhacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel verovert de bal door een tackle van achteren. Bichsel geeft een hoge lob. Tovačovský onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Põhi met de inworp. Frei is nu in balbezit. Frei passt de bal in één keer door. Bichsel is nu in balbezit. Bichsel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Frei onderschept slim de pass. Frei probeert naar een medespeler te passen. Notório geeft de bal voor. Laczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laczi haalt uit met een fantastische trap. Vautrin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laczi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Doeltrap. Liga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportiva Roma 55%, ufhcsTC 45%.
Sportiva Roma - ufhcsTC 0:3

46e minuut.
Báder komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwen passt de bal met de wreef. Báder is nu in balbezit. Báder geeft de bal voor. Leeuwen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tyler kopt de bal weg. Báder rent richting de bal. Báder geeft een hoge lob. Leeuwen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportiva Roma - ufhcsTC 0:4

62e minuut.
Laczi kopt de bal weg. Tyler probeert naar een medespeler te passen. Báder is nu in balbezit. Báder geeft een hoge lob. Leeuwen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportiva Roma - ufhcsTC 0:5

66e minuut.
Báder speelt de bal door. Leeuwen is nu in balbezit. Rob bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwen verovert de bal door een tackle van achteren. Leeuwen draait met de bal, schiet en ... Ćošković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Tyler passt de bal in één keer door. Báder is nu in balbezit. Báder geeft een hoge lob. Liga springt en kopt de bal. Ćošković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Coupé rent richting de bal. Coupé passt de bal met de wreef. Fleischhacker met een sublieme pass. Báder rent richting de bal. Báder geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportiva Roma 56%, ufhcsTC 44%.
Sportiva Roma - ufhcsTC 0:5