Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:27
  • Competitiewedstrijd: NB III.08
  • Stadion: Ravasz.S.C. Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 14545
Ravasz.S.C. Crows Debrecen FC
352 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 49.9
matig Schieten formidabel
matig Passen solide
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Predenkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szakács begaat een overtreding. Predenkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peirano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pados maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Madarász geeft een lange en hoge pass. Obara kopt de bal weg. Peirano geeft een lange en hoge pass. Predenkiewicz geeft de bal voor. Pados krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Obara verovert de bal door een tackle van achteren. Obara geeft de bal voor. Pados bereikt de bal nog maar net als eerste. Pados haalt uit met een fantastische trap. Vindisch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Crows Debrecen FC 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Füsi de bal. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz passt de bal in één keer door. Pados is nu in balbezit. Pados draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pados passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kucsera de bal. Zele probeert naar een medespeler te passen. Raffay is nu in balbezit. Raffay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Vindisch met een harde bal richting middenveld. Raffay kopt de bal weg. Pados rent richting de bal. Pados schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gál kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zele de bal onder controle te krijgen. Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pados bereikt de bal nog maar net als eerste. Pados schiet op doel. Vindisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Raffay neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Predenkiewicz rent richting de bal. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ... Vindisch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz geeft een lange en hoge pass. Pados is nu in balbezit. Pados draait met de bal, schiet en ... Vindisch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Crows Debrecen FC 0:2

30e minuut.
Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Predenkiewicz de bal. Kucsera geeft een lange en hoge pass. Pados springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Crows Debrecen FC 0:3

35e minuut.
Predenkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Kucsera de bal. Kucsera geeft een lange en hoge pass. Pados is nu in balbezit. Pados draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pados rent richting de bal. Pados geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Raffay rent richting de bal. Raffay probeert naar een medespeler te passen. Pados met een sublieme pass. Predenkiewicz rent richting de bal. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ... Vindisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Madarász probeert de bal aan de voet te houden. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Vindisch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Crows Debrecen FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz.S.C. 73%, Crows Debrecen FC 27%.
Ravasz.S.C. - Crows Debrecen FC 0:4

57e minuut.
Vindisch geeft een lange en hoge pass. Wilczycki speelt de bal door. Zavrl speelt de bal door. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz schiet op doel. Vindisch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Peirano kopt de bal weg. Daar is Kucsera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucsera passt de bal met de wreef. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Vindisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pados rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Raffay neemt de hoekschop. Pados is nu in balbezit. Pados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Crows Debrecen FC 0:5

67e minuut.
Obara is nu in balbezit. Mátyus verovert de bal door een tackle van achteren. Mátyus geeft een lange en hoge pass. Börcsök springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Crows Debrecen FC 1:5

73e minuut.
Raffay probeert naar een medespeler te passen. Dárday verovert de bal door een tackle van achteren. Pados bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárday rent richting de bal. Pados onderschept slim de pass. Paal! Pados is nu in balbezit. Pados haalt uit met een fantastische trap. Vindisch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Predenkiewicz rent richting de bal. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Crows Debrecen FC 1:6

78e minuut.
Predenkiewicz is nu in balbezit. Daar is Predenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gál is nu in balbezit. Predenkiewicz onderschept slim de pass. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ... Vindisch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pados bereikt de bal nog maar net als eerste. Pados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Crows Debrecen FC 1:7

83e minuut.
Peirano probeert naar een medespeler te passen. Zavrl probeert naar een medespeler te passen. Predenkiewicz rent richting de bal. Pados rent richting de bal. Pados haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Füsi heeft problemen om de bal te vangen. Kucsera geeft een lange en hoge pass. Vindisch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz.S.C. 67%, Crows Debrecen FC 33%.
Ravasz.S.C. - Crows Debrecen FC 1:7