Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.08
  • Stadion: VR SE Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11484
Vuma Sportiva Roma
Paca Tactiek 4-1-3-2
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 60.6
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Vasques met een sublieme pass. Strzelec heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Radzewicz zijn tegenspeler op de grond. Radzewicz krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Telemans is nu in balbezit. Notório onderschept slim de pass. Notório geeft de bal voor. Radzewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Garaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Sportiva Roma 0:1

13e minuut.
Frei met een sublieme pass. Daar is Radzewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radzewicz speelt de bal door. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Owczarzy rent richting de bal. Frei verovert de bal door een tackle van achteren. Frei probeert naar een medespeler te passen. Radzewicz rent richting de bal. Radzewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Põhi passt de bal in één keer door. Radzewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Notório geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trosiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Sportiva Roma 0:2

24e minuut.
Csörgő met een sublieme pass. Owczarzy rent richting de bal. Malfeito onderschept slim de pass. Malfeito geeft de bal voor. Radzewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Garaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Frei probeert naar een medespeler te passen. Notório is nu in balbezit. Notório speelt de bal door. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Simonet met de inworp. Frei speelt de bal door. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński haalt uit met een fantastische trap. Garaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Sportiva Roma 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vuma 61%, Sportiva Roma 39%.
Vuma - Sportiva Roma 0:3

51e minuut.
Frei passt de bal in één keer door. Malfeito bereikt de bal nog maar net als eerste. Malfeito speelt de bal door. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Csörgő geeft een lange en hoge pass. Malfeito met een sublieme pass. Notório speelt de bal door. Trosiński rent richting de bal. Trosiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Simonet met de inworp. Malfeito bereikt de bal nog maar net als eerste. Malfeito geeft een lange en hoge pass. Trosiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Owczarzy kopt de bal weg. Trosiński rent richting de bal. Deme tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deme krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Notório bereikt de bal nog maar net als eerste. Notório passt de bal met de wreef. Frei geeft de bal voor. Radzewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Kezija kan de bal niet met de borst controleren. Radzewicz rent richting de bal. Kezija legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Radzewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Trosiński neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Garaba speelt de bal door. Malfeito bereikt de bal nog maar net als eerste. Malfeito speelt de bal door. Daar is Radzewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radzewicz haalt uit met een fantastische trap. Garaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Klungelig pakt Simonet de bal. Slootmaeckers onderschept slim de pass. Slootmaeckers met een sublieme pass. Massenbach rent richting de bal. Massenbach haalt uit met een fantastische trap. Ćošković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Põhi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vuma - Sportiva Roma 1:3

86e minuut.
Vasques geeft de bal voor. Slootmaeckers rent richting de bal. Slootmaeckers passt de bal in één keer door. Massenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Massenbach draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vuma 66%, Sportiva Roma 34%.
Vuma - Sportiva Roma 1:3