Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manovariak FC Avatar FC
3232 Tactiek na most
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
13 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.5 gemiddelde waardering 64.5
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Howie rent richting de bal. Vadkerti bereikt de bal nog maar net als eerste. Štofča legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vadkerti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. De Jonghe neemt zijn aanloop. Petschovschi bokst de bal weg. De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - Avatar FC 1:0

9e minuut.
Kopeć geeft een lange en hoge pass. Bendea heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes is nu in balbezit. Hamikyan onderschept slim de pass. Hamikyan draait met de bal, schiet en ... Mohácsi bokst de bal weg.

13e minuut.
Oost rent richting de bal. Gliznitskof verovert de bal door een tackle van achteren. Gliznitskof geeft een lange en hoge pass. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nozicska heeft problemen om de bal te vangen. Nozicska geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Benedusi de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Azhari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vasile is nu in balbezit. Vasile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manovariak FC - Avatar FC 1:1

20e minuut.
Gliznitskof bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliznitskof passt de bal in één keer door. Nozicska met een sublieme pass. Vasile is nu in balbezit. Vasile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - Avatar FC 1:2

21e minuut.
Fuentes geeft een hoge lob. Zhengchuang kopt de bal weg. Hamikyan probeert naar een medespeler te passen. Vasile rent richting de bal. Vasile schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Fuentes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopeć met de inworp. Nozicska geeft een hoge lob. Vasile krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - Avatar FC 1:3

32e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes geeft een lange en hoge pass. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Vadkerti passt de bal zonder na te denken. Zhengchuang rent richting de bal. Howie rent richting de bal. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - Avatar FC 2:3

39e minuut.
Burke met een sublieme pass. Cambro rent richting de bal. Zahirović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zahirović krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pomper rent richting de bal. Pomper passt de bal zonder na te denken. Nozicska probeert naar een medespeler te passen. Hamikyan rent richting de bal. Hamikyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manovariak FC 69%, Avatar FC 31%.
Manovariak FC - Avatar FC 2:3

51e minuut.
Pomper geeft de bal voor. Wodzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzyński passt de bal zonder na te denken. Hamikyan rent richting de bal. Hamikyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - Avatar FC 2:4

54e minuut.
Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes passt de bal in één keer door. Burke is nu in balbezit. Oost onderschept slim de pass. Oost schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Petschovschi met een harde bal richting middenveld. Vadkerti kopt de bal weg. Štofča heeft problemen om de bal te vangen. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Wodzyński is nu in balbezit. Wodzyński geeft de bal voor. Vasile rent richting de bal. Vasile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - Avatar FC 2:5

76e minuut.
Daar is Oost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliznitskof verovert de bal door een tackle van achteren. Gliznitskof geeft een hoge lob. Cambro is nu in balbezit. Cambro schiet op doel. Petschovschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cambro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambro draait met de bal, schiet en ... Petschovschi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Howie onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Benedusi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopeć met de inworp. Hamikyan geeft een lange en hoge pass. Oost rent richting de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Azhari speelt de bal door. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile is nu in balbezit. Vasile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - Avatar FC 2:6

84e minuut.
Bendea geeft een lange en hoge pass. Zahirović is nu in balbezit. Cambro onderschept slim de pass. Cambro haalt uit met een fantastische trap. Petschovschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - Avatar FC 3:6

87e minuut.
Benedusi geeft een hoge lob. Zahirović probeert de bal aan de voet te houden. Cambro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - Avatar FC 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manovariak FC 62%, Avatar FC 38%.
Manovariak FC - Avatar FC 4:6