Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paptamási F.C. H-mégy FC
Beluci82 Tactiek P1
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 23
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 53.7
formidable Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Csák geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leiste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alcántara rent richting de bal. Alcántara draait met de bal, schiet en ... Nyilas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Murawa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - H-mégy FC 0:1

7e minuut.
Berishaj geeft een lange en hoge pass. Murawa kopt de bal weg. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara schiet op doel. Nyilas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - H-mégy FC 0:2

8e minuut.
Mejías probeert naar een medespeler te passen. Leiste geeft een lange en hoge pass. Daar is Fenyő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ersözlü rent richting de bal. Ersözlü schiet op doel. Nyilas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Radian passt de bal zonder na te denken. Širvaitis rent richting de bal. Širvaitis met een sublieme pass. Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Majchrzak met een snelle inworp. Ersözlü rent richting de bal. Ersözlü haalt uit met een fantastische trap. Murawa probeert de bal aan de voet te houden. Nyilas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Murawa rent richting de bal. Murawa draait met de bal, schiet en ... Nyilas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - H-mégy FC 0:3

20e minuut.
Murawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilică bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántara schiet op doel. Nyilas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - H-mégy FC 0:4

27e minuut.
Denschlag geeft een hoge lob. Klungelig pakt Majchrzak de bal. Radian met een sublieme pass. Soltanov heeft problemen om de bal te vangen. Soltanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - H-mégy FC 1:4

30e minuut.
Radian passt de bal zonder na te denken. Rohde is nu in balbezit. Rohde met een sublieme pass. Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltanov haalt uit met een fantastische trap. Pistore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Rohde rent richting de bal. Radian rent richting de bal. Radian speelt de bal door. Soltanov rent richting de bal. Soltanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Blank kopt de bal weg. Denschlag probeert naar een medespeler te passen. Rohde bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohde geeft een hoge lob. Širvaitis krijgt zijn hoofd ertegen. Pistore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Fenyő geeft een hoge lob. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltanov verovert de bal door een tackle van achteren. Soltanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - H-mégy FC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paptamási F.C. 54%, H-mégy FC 46%.
Paptamási F.C. - H-mégy FC 2:4

59e minuut.
Alcántara is nu in balbezit. Alcántara passt de bal in één keer door. Ersözlü is nu in balbezit. Ersözlü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - H-mégy FC 2:5

70e minuut.
Rohde passt de bal met de wreef. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian passt de bal in één keer door. Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltanov haalt uit met een fantastische trap. Pistore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Harnik geeft een lange en hoge pass. Radian is nu in balbezit. Majchrzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majchrzak krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Leiste rent richting de bal. Leiste passt de bal met de wreef. Ilică rent richting de bal. Murawa verovert de bal door een tackle van achteren. Murawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Majchrzak geeft de bal voor. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo passt de bal met de wreef. Širvaitis rent richting de bal. Širvaitis haalt uit met een fantastische trap. Pistore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Berishaj is nu in balbezit. Širvaitis onderschept slim de pass. Širvaitis passt de bal zonder na te denken. Soltanov rent richting de bal. Soltanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Širvaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Širvaitis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Majchrzak passt de bal zonder na te denken. Fenyő heeft problemen om de bal te vangen. Ersözlü rent richting de bal. Ersözlü schiet op doel. Nyilas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - H-mégy FC 2:6

89e minuut.
Slavchev probeert naar een medespeler te passen. Denschlag is nu in balbezit. Denschlag geeft een lange en hoge pass. Ersözlü rent richting de bal. Ersözlü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paptamási F.C. 64%, H-mégy FC 36%.
Paptamási F.C. - H-mégy FC 2:6