Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.08
  • Stadion: ufhcsTC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19032
ufhcsTC Ravasz.S.C.
UU5212 Tactiek 352
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 34.2
very good Schieten average
very good Passen average
excellent Verdedigen average


3e minuut.
Sciortino onderschept slim de pass. Sciortino geeft de bal voor. Milligan kopt de bal weg. Tytek is nu in balbezit. Tytek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merényi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szakács geeft een lange en hoge pass. Móricz krijgt zijn hoofd ertegen. Vautrin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

6e minuut.
Tovačovský geeft een lange en hoge pass. Milligan kopt de bal weg. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek haalt uit met een fantastische trap. Vindisch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Ravasz.S.C. 1:0

8e minuut.
Avallone probeert naar een medespeler te passen. Milligan is nu in balbezit. Milligan geeft een hoge lob. Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə draait met de bal, schiet en ... Vindisch bokst de bal weg. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Ravasz.S.C. 2:0

14e minuut.
Tytek geeft een lange en hoge pass. Merényi heeft problemen om de bal te vangen. Yusifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifzadə haalt uit met een fantastische trap. Vindisch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Ravasz.S.C. 3:0

20e minuut.
MacRaith met een sublieme pass. Yusifzadə rent richting de bal. Dárday rent richting de bal. Yusifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifzadə schiet op doel. Vindisch bokst de bal weg.

27e minuut.
Katona verovert de bal door een tackle van achteren. Szakács onderschept slim de pass. Szakács met een sublieme pass. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek haalt uit met een fantastische trap. Vindisch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Milligan geeft een lange en hoge pass. Vindisch probeert naar een medespeler te passen. Sciortino kopt de bal weg. Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fleischhacker met een sublieme pass. Sciortino met een sublieme pass. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Milligan kan de bal niet met de borst controleren. Milligan geeft een lange en hoge pass. Daar is Tytek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tytek draait met de bal, schiet en ... Vindisch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Ravasz.S.C. 4:0

37e minuut.
Tytek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yusifzadə rent richting de bal. Yusifzadə passt de bal in één keer door. Tytek rent richting de bal. Tytek haalt uit met een fantastische trap. Vindisch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Milligan geeft de bal voor. Vindisch speelt de bal door. Daar is Sciortino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Ravasz.S.C. 5:0

45e minuut.
Milligan heeft problemen om de bal te vangen. Milligan met een sublieme pass. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek draait met de bal, schiet en ... Gál probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vindisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufhcsTC 25%, Ravasz.S.C. 75%.
ufhcsTC - Ravasz.S.C. 5:0

46e minuut.
Strujac komt het veld opgelopen. Báder komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Strujac onderschept slim de pass. Strujac speelt de bal door. Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə haalt uit met een fantastische trap. Vindisch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Ravasz.S.C. 6:0

51e minuut.
MacRaith met een sublieme pass. Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder probeert naar een medespeler te passen. Strujac rent richting de bal. Strujac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Ravasz.S.C. 7:0

56e minuut.
MacRaith speelt de bal door. Báder rent richting de bal. Báder passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Strujac de bal. Strujac schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vindisch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Dárday geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sciortino met een snelle inworp. Avallone geeft de bal voor. Strujac springt en kopt de bal. Vindisch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Ravasz.S.C. 8:0

61e minuut.
Strujac verovert de bal door een tackle van achteren. Strujac geeft de bal voor. Daar is Zele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusifzadə rent richting de bal. Yusifzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Yusifzadə passt de bal in één keer door. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac onderschept slim de pass. Strujac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Ravasz.S.C. 9:0

69e minuut.
Dárday rent richting de bal. Yusifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifzadə passt de bal in één keer door. Strujac rent richting de bal. Strujac draait met de bal, schiet en ... Vindisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Fleischhacker is nu in balbezit. Fleischhacker met een sublieme pass. Sciortino met een sublieme pass. Strujac rent richting de bal. Strujac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sciortino passt de bal met de wreef. Yusifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifzadə passt de bal zonder na te denken. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Sciortino met een sublieme pass. Klungelig pakt Strujac de bal. Strujac passt de bal met de wreef. Yusifzadə rent richting de bal. Yusifzadə draait met de bal, schiet en ... Vindisch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufhcsTC 29%, Ravasz.S.C. 71%.
ufhcsTC - Ravasz.S.C. 9:0