Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crows Debrecen FC Nyugati Huligánok FC
442 Tactiek 4
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 59.1
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Raffay rent richting de bal. Purgathofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffay onderschept slim de pass. Raffay speelt de bal door. Kucsera geeft een lange en hoge pass. Hemberg bokst de bal weg. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Kortina rent richting de bal. Kortina passt de bal in één keer door. Wilczycki probeert naar een medespeler te passen. Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng schiet op doel. Cserjés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Kortina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miclea. Miclea krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Kortina rent richting de bal. Miclea rent richting de bal. Miclea speelt de bal door. Kortina rent richting de bal. Kortina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zelnik passt de bal zonder na te denken. Daar is Purgathofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purgathofer probeert naar een medespeler te passen. Boateng is nu in balbezit. Boateng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kortina kopt de bal weg. Czunyi heeft problemen om de bal te vangen. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea haalt uit met een fantastische trap. Cserjés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Peleritti geeft de bal voor. Kortina kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Peirano de bal onder controle te krijgen. Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng draait met de bal, schiet en ... Cserjés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Nyugati Huligánok FC 0:1

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Wilczycki de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miclea neemt de hoekschop. Boateng rent richting de bal. Boateng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Zelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kortina onderschept slim de pass. Kortina passt de bal in één keer door. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kucsera speelt de bal door. Zavrl rent richting de bal. Zavrl geeft een hoge lob. Pados springt en kopt de bal. Hemberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crows Debrecen FC - Nyugati Huligánok FC 1:1

39e minuut.
Kortina schiet op doel. Inworp. Obara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cserjés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Nyugati Huligánok FC 1:2

40e minuut.
Boateng passt de bal met de wreef. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea passt de bal in één keer door. Kortina rent richting de bal. Kortina schiet op doel. Cserjés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Nyugati Huligánok FC 1:3

42e minuut.
Predenkiewicz passt de bal met de wreef. Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl geeft de bal voor. Daar is Kucsera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucsera schiet op doel. Hemberg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crows Debrecen FC 63%, Nyugati Huligánok FC 37%.
Crows Debrecen FC - Nyugati Huligánok FC 1:3

55e minuut.
Kortina verovert de bal door een tackle van achteren. Kortina probeert naar een medespeler te passen. Purgathofer is nu in balbezit. Purgathofer geeft een hoge lob. Boateng springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Schamisseddine is nu in balbezit. Schamisseddine passt de bal met de wreef. Valencia met een sublieme pass. Klungelig pakt Boateng de bal. Boateng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Purgathofer onderschept slim de pass. Purgathofer passt de bal in één keer door. Kortina rent richting de bal. Kortina schiet op doel. Cserjés werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Miclea de bal. Miclea passt de bal zonder na te denken. Boateng rent richting de bal. Boateng draait met de bal, schiet en ... Cserjés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Nyugati Huligánok FC 1:4

72e minuut.
Valencia onderschept slim de pass. Valencia geeft de bal voor. Czunyi heeft problemen om de bal te vangen. Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng haalt uit met een fantastische trap. Cserjés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Czunyi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miclea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kortina rent richting de bal. Kortina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Pados de bal. Schamisseddine rent richting de bal. Schamisseddine passt de bal in één keer door. Kortina rent richting de bal. Kortina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kortina rent richting de bal. Kortina schiet op doel. Cserjés probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crows Debrecen FC 69%, Nyugati Huligánok FC 31%.
Crows Debrecen FC - Nyugati Huligánok FC 1:4