Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.08
  • Stadion: himbilimbi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6105
himbilimbi Meteor SC
a Tactiek bogyo
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
2 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
56.9 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy passt de bal met de wreef. Sógor rent richting de bal. Sógor haalt uit met een fantastische trap. Heller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Meteor SC 0:1

11e minuut.
Lónyay onderschept slim de pass. Lónyay geeft een hoge lob. Katona is nu in balbezit. Sógor rent richting de bal. Sógor draait met de bal, schiet en ... Heller bokst de bal weg. Moţatu is nu in balbezit. Moţatu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Földes de bal. Cvrček rent richting de bal. Cvrček draait met de bal, schiet en ... Kürti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Liber bereikt de bal nog maar net als eerste. Anders tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lónyay wilt de vrije trap nemen. Moţatu kopt de bal weg. Gavrilă heeft problemen om de bal te vangen. Katona is nu in balbezit. Katona draait met de bal, schiet en ... Heller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Llorián heeft problemen om de bal te vangen. Sógor bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorián schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sógor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Vecsei passt de bal in één keer door. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy passt de bal zonder na te denken. Sógor is nu in balbezit. Sógor haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Vecsei probeert naar een medespeler te passen. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy speelt de bal door. Liber bereikt de bal nog maar net als eerste. Liber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: himbilimbi 47%, Meteor SC 53%.
himbilimbi - Meteor SC 0:1

48e minuut.
Moţatu probeert naar een medespeler te passen. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy geeft een hoge lob. Katona kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Liber rent richting de bal. Liber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
himbilimbi - Meteor SC 0:2

72e minuut.
Sógor kopt de bal weg. Daar is Liber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anders. Anders krijgt een gele kaart. Liber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lónyay komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pieńkowski rent richting de bal. Pieńkowski passt de bal in één keer door. Földes verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilă probeert de bal met de borst te controleren. Gavrilă geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dibáczy probeert naar een medespeler te passen. Sógor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isasi. Isasi krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Szmak onderschept slim de pass. Inworp. Dibáczy met een snelle inworp. Sógor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sógor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: himbilimbi 43%, Meteor SC 57%.
himbilimbi - Meteor SC 0:2