Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravasz.S.C. Avatar FC
352 Tactiek na most
44% Balbezit 56%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 56
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 59.7
average Schieten incredible
average Passen formidable
good Verdedigen very good


6e minuut.
Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost verovert de bal door een tackle van achteren. Oost passt de bal met de wreef. Vasile is nu in balbezit. Vasile schiet op doel. Vindisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Vasile haalt uit met een fantastische trap. Gál probeert naar een medespeler te passen. Füsi probeert de bal met de borst te controleren. Oost is nu in balbezit. Oost draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Madarász de bal. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan haalt uit met een fantastische trap. Vindisch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Merényi geeft een lange en hoge pass. Wodzyński met een sublieme pass. Nozicska met een sublieme pass. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kopeć rent richting de bal. Kopeć passt de bal zonder na te denken. Hamikyan is nu in balbezit. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Avatar FC 0:1

13e minuut.
Vindisch speelt de bal door. Nozicska kopt de bal weg. Azhari probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vasile de bal. Vasile draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Howie rent richting de bal. Howie geeft een hoge lob. Madarász probeert de bal met de borst te controleren. Vasile rent richting de bal. Vasile schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hamikyan rent richting de bal. Hamikyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Avatar FC 0:2

20e minuut.
Azhari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nozicska rent richting de bal. Nozicska geeft een lange en hoge pass. Vasile maakt een snoekduik en kopt de bal. Vindisch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Avatar FC 0:3

22e minuut.
Daar is Azhari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azhari geeft een lange en hoge pass. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan onderschept slim de pass. Hamikyan haalt uit met een fantastische trap. Vindisch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Madarász geeft een lange en hoge pass. Štofča bereikt de bal nog maar net als eerste. Štofča passt de bal met de wreef. Daar is Oost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oost draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kopeć rent richting de bal. Kopeć passt de bal zonder na te denken. Hamikyan rent richting de bal. Hamikyan haalt uit met een fantastische trap. Vindisch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Avatar FC 0:4

26e minuut.
Hamikyan heeft problemen om de bal te vangen. Hamikyan met een sublieme pass. Vasile rent richting de bal. Vasile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Avatar FC 0:5

30e minuut.
Nozicska bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozicska probeert naar een medespeler te passen. Azhari speelt de bal door. Vasile is nu in balbezit. Vasile haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Oost passt de bal zonder na te denken. Hamikyan is nu in balbezit. Hamikyan passt de bal in één keer door. Vasile rent richting de bal. Vasile haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Hamikyan is nu in balbezit. Hamikyan probeert naar een medespeler te passen. Gál rent richting de bal. Vasile verovert de bal door een tackle van achteren. Vasile draait met de bal, schiet en ... Vindisch bokst de bal weg.

36e minuut.
Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost rent richting de bal. Vasile rent richting de bal. Vasile draait met de bal, schiet en ... Gál probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vindisch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hamikyan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kopeć geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hamikyan springt en kopt de bal. Vindisch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Hamikyan kopt de bal weg. Vasile rent richting de bal. Vasile passt de bal met de wreef. Oost heeft problemen om de bal te vangen. Oost draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hamikyan geeft de bal voor. Gál kopt de bal weg. Hamikyan is nu in balbezit. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile draait met de bal, schiet en ... Vindisch bokst de bal weg. Hamikyan is nu in balbezit. Hamikyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Avatar FC 0:6

42e minuut.
Nozicska is nu in balbezit. Börcsök tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nozicska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Na een snelle pass probeert Börcsök de bal onder controle te krijgen. Nozicska met een snel genomen vrije trap. Vasile maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Avatar FC 0:7

43e minuut.
Kopeć met een snelle inworp. Daar is Nozicska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nozicska speelt de bal door. Vasile rent richting de bal. Vasile draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz.S.C. 89%, Avatar FC 11%.
Ravasz.S.C. - Avatar FC 0:7

46e minuut.
Kopeć probeert naar een medespeler te passen. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan speelt de bal door. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile schiet op doel. Vindisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gál geeft de bal voor. Kopeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopeć passt de bal in één keer door. Daar is Howie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howie geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Oost rent richting de bal. Oost passt de bal in één keer door. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Avatar FC 0:8

51e minuut.
Mátyus met de inworp. Kopeć geeft de bal voor. Vasile is nu in balbezit. Vasile haalt uit met een fantastische trap. Vindisch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Avatar FC 0:9

59e minuut.
Azhari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nozicska rent richting de bal. Nozicska geeft een hoge lob. Hamikyan heeft problemen om de bal te vangen. Hamikyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Eszenyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopeć probeert naar een medespeler te passen. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile rent richting de bal. Vasile schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Avatar FC 0:10

63e minuut.
Daar is Hamikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madarász begaat een overtreding. Hamikyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kopeć zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Avatar FC 0:11

64e minuut.
Madarász geeft de bal voor. Daar is Kopeć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopeć probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vasile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasile schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Azhari met de inworp. Nozicska geeft een lange en hoge pass. Vasile kopt de bal weg. Daar is Hamikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamikyan schiet op doel. Vindisch bokst de bal weg.

71e minuut.
Szakács probeert naar een medespeler te passen. Merényi heeft problemen om de bal te vangen. Oost is nu in balbezit. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Vasile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gál bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile onderschept slim de pass. Vasile draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Avatar FC 0:12

76e minuut.
Hamikyan rent richting de bal. Hamikyan passt de bal in één keer door. Vasile rent richting de bal. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan is nu in balbezit. Vasile is nu in balbezit. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan draait met de bal, schiet en ... Vindisch bokst de bal weg.

80e minuut.
Vindisch trapt de bal weg. Nozicska geeft een hoge lob. Vasile rent richting de bal. Vasile haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mátyus bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Kopeć zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Szakács is nu in balbezit. Szakács passt de bal zonder na te denken. Vasile is nu in balbezit. Vasile draait met de bal, schiet en ... Vindisch probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kopeć passt de bal met de wreef. Nozicska speelt de bal door. Hamikyan is nu in balbezit. Vasile is nu in balbezit. Vasile draait met de bal, schiet en ... Vindisch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Inworp. Azhari met de inworp. Nozicska geeft een hoge lob. Vasile springt en kopt de bal. Vindisch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

88e minuut.
Štofča geeft een lange en hoge pass. Nozicska met een sublieme pass. Dárday rent richting de bal. Vasile verovert de bal door een tackle van achteren. Vasile schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Vindisch trapt de bal weg van het doel. Nozicska kopt de bal weg. Vasile speelt de bal door. Oost is nu in balbezit. Oost draait met de bal, schiet en ... Vindisch bokst de bal weg.

90e minuut.
Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile speelt de bal door. Hamikyan rent richting de bal. Hamikyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz.S.C. 86%, Avatar FC 14%.
Ravasz.S.C. - Avatar FC 0:12