Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.08
  • Stadion: Meteor SC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 44599
Meteor SC Sportiva Roma
bogyo Tactiek 4-1-3-2
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
55.4 gemiddelde waardering 59.2
good Schieten very good
good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Inworp. Földes met een snelle inworp. Sima probeert naar een medespeler te passen. Trosiński rent richting de bal. Trosiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Sima met een sublieme pass. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowiecki is nu in balbezit. Trosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Trosiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Frei met een sublieme pass. Notório probeert naar een medespeler te passen. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Kürti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Sportiva Roma 0:1

12e minuut.
Trosiński onderschept slim de pass. Trosiński passt de bal zonder na te denken. Duarte rent richting de bal. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Kürti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Sportiva Roma 0:2

18e minuut.
Trosiński rent richting de bal. Sima speelt de bal door. Frei is nu in balbezit. Frei geeft de bal voor. Duarte maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Sportiva Roma 0:3

19e minuut.
Sógor heeft problemen om de bal te vangen. Duarte begaat een overtreding. Sógor raakt geblesseerd tijdens het duel. Mracskó zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sógor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sógor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Mracskó de bal onder controle te krijgen. Zila bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Frei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Sima met een snelle inworp. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei passt de bal in één keer door. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Sportiva Roma 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 62%, Sportiva Roma 38%.
Meteor SC - Sportiva Roma 0:4

60e minuut.
Duarte controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hoàng Đạt komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Klungelig pakt Földes de bal. Trosiński rent richting de bal. Met opzet legt Földes zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Földes naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Sztanó rent richting de bal. Sztanó geeft de bal voor. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Sztanó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duarte raakt geblesseerd tijdens het duel. Frei zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Makowiecki kopt de bal weg. Notório geeft de bal voor. Kürti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Đạt geeft de bal voor. Klungelig pakt Sztanó de bal. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Notório is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dibáczy. Notório raakt geblesseerd tijdens het duel. Tiimann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Giertych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vecsei rent richting de bal. Giertych tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giertych krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Frei passt de bal in één keer door. Notório met een sublieme pass. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Kürti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Sportiva Roma 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 52%, Sportiva Roma 48%.
Meteor SC - Sportiva Roma 0:5