Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paptamási F.C. Vuma
Beluci82 Tactiek 3 as
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 33
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
48.9 gemiddelde waardering 60.4
solid Schieten formidable
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Kezija geeft een lange en hoge pass. Strzelec met een sublieme pass. Rapoport rent richting de bal. Rapoport haalt uit met een fantastische trap. Arreaza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Strzelec rent richting de bal. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelec onderschept slim de pass. Strzelec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duplan geeft de bal voor. Berényi is nu in balbezit. Strzelec verovert de bal door een tackle van achteren. Strzelec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Malek kopt de bal weg. Bábik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bábik onderschept slim de pass. Bábik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hoffmann met de inworp. Owczarzy rent richting de bal. Radian schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Radian naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Rapoport rent richting de bal. Malek begaat een overtreding. Rapoport is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duplan komt bij de bal en schiet. Arreaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Vuma 0:1

16e minuut.
Blank is nu in balbezit. Strzelec verovert de bal door een tackle van achteren. Bracho maakt een afschuwelijke overtreding. Bracho krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Abajo passt de bal met de wreef. Blank rent richting de bal. Blank passt de bal met de wreef. Badur is nu in balbezit. Badur haalt uit met een fantastische trap. Baránek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ilică verovert de bal door een tackle van achteren. Ilică geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamionek met de inworp. Duplan geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arreaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Klungelig pakt Bracho de bal. Owczarzy speelt de bal door. Duplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duplan geeft een lange en hoge pass. Rapoport krijgt zijn hoofd ertegen. Arreaza bokst de bal weg. Strzelec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Vuma 0:2

22e minuut.
Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank passt de bal zonder na te denken. Abajo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rapoport bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapoport haalt uit met een fantastische trap. Arreaza bokst de bal weg. Strzelec rent richting de bal. Strzelec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Vuma 0:3

25e minuut.
Owczarzy geeft de bal voor. Rapoport kopt de bal weg. Strzelec is nu in balbezit. Strzelec schiet op doel. Arreaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Vuma 0:4

27e minuut.
Kamionek passt de bal in één keer door. Duplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duplan met een sublieme pass. Strzelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Rapoport onderschept slim de pass. Rapoport probeert naar een medespeler te passen. Strzelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelec schiet op doel. Arreaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Vuma 0:5

34e minuut.
Hoffmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owczarzy rent richting de bal. Owczarzy geeft een lange en hoge pass. Rapoport rent richting de bal. Rapoport draait met de bal, schiet en ... Arreaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Duplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duplan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Strzelec de bal. Strzelec haalt uit met een fantastische trap. Berényi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arreaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rapoport is nu in balbezit. Mejías legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rapoport is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Duplan neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Arreaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Bábik rent richting de bal. Blank rent richting de bal. Bábik bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bábik kopt de bal weg. Baránek speelt de bal door. Strzelec kopt de bal weg. Rapoport bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapoport haalt uit met een fantastische trap. Arreaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paptamási F.C. 48%, Vuma 52%.
Paptamási F.C. - Vuma 0:5

46e minuut.
Rapoport rent richting de bal. Rapoport passt de bal met de wreef. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann geeft een hoge lob. Strzelec springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bábik is nu in balbezit. Kamionek onderschept slim de pass. Kamionek probeert naar een medespeler te passen. Duplan is nu in balbezit. Duplan draait met de bal, schiet en ... Arreaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamionek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duplan rent richting de bal. Duplan geeft een lange en hoge pass. Rapoport maakt een snoekduik en kopt de bal. Arreaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rapoport is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Vuma 0:6

56e minuut.
Strzelec is nu in balbezit. Ilică is nu in balbezit. Strzelec verovert de bal door een tackle van achteren. Strzelec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Vuma 0:7

59e minuut.
Owczarzy kopt de bal weg. Kamionek met een sublieme pass. Duplan rent richting de bal. Strzelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelec schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann geeft de bal voor. Daar is Strzelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strzelec schiet op doel. Arreaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Deme verovert de bal door een tackle van achteren. Kezija rent richting de bal. Met opzet legt Bracho zijn tegenspeler op de grond. Bracho krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Berényi onderschept slim de pass. Berényi speelt de bal door. Duplan rent richting de bal. Duplan geeft een hoge lob. Rapoport maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Vuma 0:8

63e minuut.
Badur probeert naar een medespeler te passen. Daar is Blank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapoport onderschept slim de pass. Rapoport haalt uit met een fantastische trap. Arreaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berényi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kamionek met de inworp. Duplan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rapoport rent richting de bal. Rapoport schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Vuma 0:9

68e minuut.
Hoffmann met een sublieme pass. Owczarzy rent richting de bal. Owczarzy passt de bal met de wreef. Strzelec rent richting de bal. Strzelec schiet op doel. Arreaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Duplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duplan geeft een hoge lob. Rapoport kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ilică de bal onder controle te krijgen. Strzelec rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Vuma 0:10

76e minuut.
Hoffmann heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann passt de bal zonder na te denken. Rapoport rent richting de bal. Rapoport haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ilică de bal onder controle te krijgen. Arreaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Daar is Czech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czech geeft de bal voor. Hoffmann kopt de bal weg. Rapoport is nu in balbezit. Rapoport schiet op doel. Arreaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owczarzy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann geeft een hoge lob. Strzelec springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paptamási F.C. 67%, Vuma 33%.
Paptamási F.C. - Vuma 0:10