Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.09
  • Stadion: José Luque Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 26629
AS.Victoria-NZ Sephiroth01
532nz24 Tactiek 2
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.6 gemiddelde waardering 63.8
solide Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Inworp. Dan met een snelle inworp. Gorostiaga is nu in balbezit. Gorostiaga geeft een hoge lob. Novruzov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Sephiroth01 0:1

5e minuut.
Altoni passt de bal zonder na te denken. Pękacz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Welikow. Pękacz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tima neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gorostiaga probeert de bal met de borst te controleren. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gorostiaga zijn tegenspeler op de grond. Gorostiaga krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Inworp. Dan met een snelle inworp. Gorostiaga rent richting de bal. Gorostiaga geeft een hoge lob. Novruzov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chun Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Sing passt de bal zonder na te denken. Pérez Jimenez rent richting de bal. Barbierato verovert de bal door een tackle van achteren. Barbierato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Kołtoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołtoń met een sublieme pass. Pękacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękacz geeft een hoge lob. Held probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Victoria-NZ 51%, Sephiroth01 49%.
AS.Victoria-NZ - Sephiroth01 0:1

49e minuut.
Hồng Đức onderschept slim de pass. Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione geeft een hoge lob. Novruzov maakt een snoekduik en kopt de bal. Chauvin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Novruzov kopt de bal weg. Klungelig pakt Barbierato de bal. Pérez Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbierato onderschept slim de pass. Barbierato haalt uit met een fantastische trap. Chauvin bokst de bal weg.

63e minuut.
Bekő neemt vlug de vrije trap. Altoni kopt de bal weg. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękacz verovert de bal door een tackle van achteren. Pękacz haalt uit met een fantastische trap. Held bokst de bal weg.

67e minuut.
Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione probeert naar een medespeler te passen. Gorostiaga geeft de bal voor. Novruzov maakt een snoekduik en kopt de bal. Chauvin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Sephiroth01 0:2

67e minuut.
Pękacz heeft problemen om de bal te vangen. Barbierato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękacz begaat een overtreding. Barbierato moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Barbierato kan niet meer verder spelen. Rebecchi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Welikow rent richting de bal. Welikow passt de bal in één keer door. Bekő speelt de bal door. Altoni rent richting de bal. Altoni schiet op doel. Held verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Riggione verovert de bal door een tackle van achteren. Riggione probeert naar een medespeler te passen. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov schiet op doel. Chauvin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS.Victoria-NZ - Sephiroth01 0:3

86e minuut.
Hager speelt de bal door. Dan is nu in balbezit. Dan met een sublieme pass. Rebecchi is nu in balbezit. Rebecchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Romero Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni rent richting de bal. Romero Monteagudo begaat een overtreding. Romero Monteagudo krijgt een gele kaart. Altoni raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tima neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Held kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Altoni rent richting de bal. Altoni schiet op doel. Held probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS.Victoria-NZ 56%, Sephiroth01 44%.
AS.Victoria-NZ - Sephiroth01 0:3