Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arkrektor 07 FC Sephiroth01
5-3-2-t Tactiek 2
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.4 gemiddelde waardering 60.6
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Felföldi geeft een lange en hoge pass. Sznurowadło rent richting de bal. Varga begaat een overtreding. Varga krijgt een gele kaart. Sznurowadło raakt geblesseerd tijdens het duel. Mozer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ulrich kopt de bal weg. Dan rent richting de bal. Dan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dan geeft een hoge lob. Ulrich kopt de bal weg. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik geeft een hoge lob. Novruzov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ulrich onderschept slim de pass. Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione geeft de bal voor. Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebecchi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Szekér speelt de bal door. Galla bereikt de bal nog maar net als eerste. Galla passt de bal zonder na te denken. Daar is Bánó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bánó draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Inworp. Dan met de inworp. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik geeft een hoge lob. Novruzov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyánó onderschept slim de pass. Gyánó geeft een hoge lob. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Galla passt de bal in één keer door. Bánó rent richting de bal. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. Held werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

20e minuut.
Galla is nu in balbezit. Galla geeft de bal voor. Bánó rent richting de bal. Bánó draait met de bal, schiet en ... Held maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arkrektor 07 FC - Sephiroth01 1:0

22e minuut.
Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó rent richting de bal. Mozer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bánó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galla wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan geeft de bal voor. Klungelig pakt Ulrich de bal. Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebecchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arkrektor 07 FC - Sephiroth01 1:1

27e minuut.
Dan rent richting de bal. Dan passt de bal zonder na te denken. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik geeft een lange en hoge pass. Novruzov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Krawężnik passt de bal zonder na te denken. Novruzov rent richting de bal. Béky maakt een afschuwelijke overtreding. Béky krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Krawężnik passt de bal met de wreef. Dan probeert naar een medespeler te passen. Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov rent richting de bal. Novruzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arkrektor 07 FC - Sephiroth01 1:2

34e minuut.
Felföldi passt de bal zonder na te denken. Váncsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Váncsa geeft een hoge lob. Dan rent richting de bal. Dan geeft een hoge lob. Szekér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ulrich kan de bal niet met de borst controleren. Novruzov is nu in balbezit. Novruzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arkrektor 07 FC - Sephiroth01 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arkrektor 07 FC 51%, Sephiroth01 49%.
Arkrektor 07 FC - Sephiroth01 1:3

54e minuut.
Hollós rent richting de bal. Hollós probeert naar een medespeler te passen. Riggione probeert naar een medespeler te passen. Novruzov is nu in balbezit. Novruzov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Szekér trapt de bal weg van het doel. Brecska kopt de bal weg. Hager heeft problemen om de bal te vangen. Bánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Felföldi geeft een hoge lob. Inworp. Mozer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik geeft de bal voor. Szekér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Gulyás met de inworp. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga probeert naar een medespeler te passen. Galla bereikt de bal nog maar net als eerste. Galla geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gulyás rent richting de bal. Gulyás passt de bal met de wreef. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... Held probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arkrektor 07 FC - Sephiroth01 2:3

70e minuut.
Rebecchi is nu in balbezit. Ulrich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rebecchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Novruzov neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Arkrektor 07 FC - Sephiroth01 2:4

73e minuut.
Béky passt de bal zonder na te denken. Brecska rent richting de bal. Mozer begaat een overtreding. Mozer krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gyánó de bal onder controle te krijgen. Novruzov is nu in balbezit. Novruzov draait met de bal, schiet en ... Szekér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Váncsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riggione met de inworp. Krawężnik geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arkrektor 07 FC 41%, Sephiroth01 59%.
Arkrektor 07 FC - Sephiroth01 2:4