Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FácánkertTC AS.Victoria-NZ
1 Tactiek 532nz24
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 56.4
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


8e minuut.
Ilică rent richting de bal. Grzybiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybiński probeert naar een medespeler te passen. Pękacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Francq probeert naar een medespeler te passen. Ilică is nu in balbezit. Ilică met een sublieme pass. İskitler rent richting de bal. İskitler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Cognar probeert de bal aan de voet te houden. Altoni is nu in balbezit. Cognar rent richting de bal. Altoni verovert de bal door een tackle van achteren. Altoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gyánó geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Poorter de bal onder controle te krijgen. Zeoli is nu in balbezit. Zeoli geeft een lange en hoge pass. İskitler springt en kopt de bal. Chauvin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Chun Sing speelt de bal door. Klungelig pakt Kołtoń de bal. Tima speelt de bal door. Daar is Pękacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pękacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zeoli is nu in balbezit. Kołtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Kołtoń probeert naar een medespeler te passen. Altoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FácánkertTC 56%, AS.Victoria-NZ 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FácánkertTC - AS.Victoria-NZ 0:0

55e minuut.
Pelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Tima verovert de bal door een tackle van achteren. Tima geeft een lange en hoge pass. Altoni is nu in balbezit. Altoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FácánkertTC - AS.Victoria-NZ 0:1

61e minuut.
Cognar kopt de bal weg. Ilică is nu in balbezit. Ilică passt de bal zonder na te denken. İskitler is nu in balbezit. İskitler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kołtoń is nu in balbezit. Kołtoń met een sublieme pass. Suev rent richting de bal. Altoni onderschept slim de pass. Altoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FácánkertTC 66%, AS.Victoria-NZ 34%.
FácánkertTC - AS.Victoria-NZ 0:1