Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.09
  • Stadion: Csikavan Aréna
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 44676
Csikavan FC Pannonhalma Replay
csete Tactiek nt 5-3-2
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
0 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
53 gemiddelde waardering 55.8
good Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen good


10e minuut.
Bodí rent richting de bal. Gőz is nu in balbezit. Gőz passt de bal in één keer door. Uña geeft een lange en hoge pass. Vincze maakt een snoekduik en kopt de bal. Kollega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sagan onderschept slim de pass. Sagan geeft een hoge lob. Bodí rent richting de bal. Bodí schiet op doel. Kollega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csikavan FC - Pannonhalma Replay 0:1

35e minuut.
Inworp. Fernández Trelles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. März bereikt de bal nog maar net als eerste. Veress bereikt de bal nog maar net als eerste. Veress geeft een lange en hoge pass. Gasparinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csikavan FC 49%, Pannonhalma Replay 51%.
Csikavan FC - Pannonhalma Replay 0:1

52e minuut.
Bordakiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casierra geeft een lange en hoge pass. Vincze is nu in balbezit. Vincze draait met de bal, schiet en ... Kollega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csikavan FC - Pannonhalma Replay 0:2

58e minuut.
März bereikt de bal nog maar net als eerste. März geeft een lange en hoge pass. Lelov onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bordakiewicz zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csikavan FC 49%, Pannonhalma Replay 51%.
Csikavan FC - Pannonhalma Replay 0:2