Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.09
  • Stadion: Amazon FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29740
Amazon FC Maldini F.C
breki433 Tactiek Óindiai védelem
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
59 gemiddelde waardering 63.8
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


6e minuut.
Gherboveţchi speelt de bal door. Zubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubin geeft een hoge lob. Predeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Capote werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon FC - Maldini F.C 0:1

7e minuut.
Origi is nu in balbezit. Origi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Predeanu de bal. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. Cicogna probeert de bal aan de voet te houden. Capote kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Obal kopt de bal weg. Origi kan de bal niet met de borst controleren. Origi speelt de bal door. Sofian rent richting de bal. Sofian draait met de bal, schiet en ... Capote bokst de bal weg.

8e minuut.
Gherboveţchi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Origi met een snelle inworp. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Obal geeft de bal voor. Dubost probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cicogna rent richting de bal. Predeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Predeanu schiet op doel. Capote verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Sofian heeft problemen om de bal te vangen. Dubost met een sublieme pass. Predeanu rent richting de bal. Predeanu schiet op doel. Capote maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon FC - Maldini F.C 0:2

31e minuut.
Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Origi verovert de bal door een tackle van achteren. Moldenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Origi geeft de bal voor. Predeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Capote kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Gherboveţchi verovert de bal door een tackle van achteren. Origi rent richting de bal. Origi speelt de bal door. Predeanu rent richting de bal. Predeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fejkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel passt de bal in één keer door. Mordak met een sublieme pass. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay haalt uit met een fantastische trap. Patuzzo bokst de bal weg.

39e minuut.
Dárday rent richting de bal. Moldenhauer onderschept slim de pass. Moldenhauer speelt de bal door. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian draait met de bal, schiet en ... Capote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Szaber geeft een lange en hoge pass. Predeanu rent richting de bal. Cicogna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cicogna krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon FC 62%, Maldini F.C 38%.
Amazon FC - Maldini F.C 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Trivellas de bal. Trivellas passt de bal in één keer door. Koudela is nu in balbezit. Koudela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Origi geeft een hoge lob. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cicogna de bal onder controle te krijgen. Capote werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon FC - Maldini F.C 0:3

70e minuut.
Dárday passt de bal zonder na te denken. Korányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Korányi geeft een hoge lob. Koudela springt en kopt de bal. Patuzzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon FC - Maldini F.C 1:3

73e minuut.
Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay passt de bal met de wreef. Korányi is nu in balbezit. Korányi probeert naar een medespeler te passen. Szirmay geeft de bal voor. Patuzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon FC - Maldini F.C 2:3

76e minuut.
Xudaverdiyev passt de bal in één keer door. Sofian is nu in balbezit. Xudaverdiyev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sofian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Predeanu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Quacchero kopt de bal weg. Daar is Zubin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubin geeft een lange en hoge pass. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Szaber geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Szirmay de bal onder controle te krijgen. Dárday kopt de bal weg. Koudela is nu in balbezit. Koudela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon FC 53%, Maldini F.C 47%.
Amazon FC - Maldini F.C 2:3