Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.09
  • Stadion: Siófok Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 30000
Siófok öreg harcos
442+ Tactiek Sweep
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 57.4
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Tsiolis passt de bal met de wreef. Daar is Ogryzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogryzek speelt de bal door. Tukšenieks rent richting de bal. Tukšenieks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Karnadi speelt de bal door. Altebrandi met een sublieme pass. Luck bereikt de bal nog maar net als eerste. Luck draait met de bal, schiet en ... Haberstroh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Florescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Elekes controleert de bal met de borst. Karnadi rent richting de bal. Karnadi passt de bal met de wreef. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana schiet op doel. Florescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Károlyi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferron komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Karnadi geeft de bal voor. Haberstroh probeert de bal met de borst te controleren. Luck rent richting de bal. Luck schiet op doel. Florescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - öreg harcos 0:1

8e minuut.
Pipek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dombóvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luck rent richting de bal. Luck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - öreg harcos 0:2

12e minuut.
Altebrandi met een sublieme pass. Luck bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberstroh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haberstroh krijgt een gele kaart. Luck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Altebrandi neemt de penalty, wat een uithaal! Florescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - öreg harcos 0:3

16e minuut.
Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádasdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi verovert de bal door een tackle van achteren. Karnadi geeft een lange en hoge pass. Luck krijgt zijn hoofd ertegen. Florescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solana maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Baas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karnadi neemt de hoekschop. Luck bereikt de bal nog maar net als eerste. Luck schiet op doel. Florescu bokst de bal weg.

25e minuut.
Pirueta probeert naar een medespeler te passen. Pipek rent richting de bal. Pipek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tukšenieks de bal. Tukšenieks haalt uit met een fantastische trap. Białożyt bokst de bal weg.

31e minuut.
Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi passt de bal in één keer door. Altebrandi met een sublieme pass. Luck heeft problemen om de bal te vangen. Luck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Tsiolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Özyeğin geeft de bal voor. Luck rent richting de bal. Kranc is nu in balbezit. Kranc geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nádasdy verovert de bal door een tackle van achteren. Nádasdy geeft een lange en hoge pass. Pirueta kan de bal niet met de borst controleren. Tukšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukšenieks haalt uit met een fantastische trap. Białożyt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siófok 71%, öreg harcos 29%.
Siófok - öreg harcos 0:3

48e minuut.
Altebrandi met een sublieme pass. Nádasdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádasdy geeft een lange en hoge pass. Tsiolis is nu in balbezit. Tsiolis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Solana is nu in balbezit. Baas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Solana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Altebrandi neemt zijn aanloop. Florescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - öreg harcos 0:4

70e minuut.
Karnadi met een sublieme pass. Baas bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana onderschept slim de pass. Solana draait met de bal, schiet en ... Florescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Karnadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altebrandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryzek verovert de bal door een tackle van achteren. Ogryzek met een sublieme pass. Prăscan met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Fiedler geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pipek de bal onder controle te krijgen. Kranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranc geeft een lange en hoge pass. Baas controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Prăscan kopt de bal weg. Altebrandi probeert de bal met de borst te controleren. Altebrandi met een sublieme pass. Solana heeft problemen om de bal te vangen. Solana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kranc kopt de bal weg. Luck heeft problemen om de bal te vangen. Luck passt de bal in één keer door. Solana is nu in balbezit. Solana schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Ogryzek speelt de bal door. Tsiolis rent richting de bal. Prăscan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tsiolis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tsiolis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Białożyt bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siófok 56%, öreg harcos 44%.
Siófok - öreg harcos 0:4