Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.09
  • Stadion: Mirus Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20312
Mirus Fc P.monostor Fc
középpálya 2 Tactiek 7 es
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 41.3
very good Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen solid


6e minuut.
Wojda met een sublieme pass. Bánka is nu in balbezit. Bánka passt de bal met de wreef. Šovšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šovšić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Wojda onderschept slim de pass. Wojda geeft de bal voor. Gajer kopt de bal weg. Šovšić rent richting de bal. Šovšić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bánka passt de bal met de wreef. Wojda geeft een lange en hoge pass. Gajer is nu in balbezit. Gajer schiet op doel. Brosch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - P.monostor Fc 1:0

23e minuut.
Gajer kopt de bal weg. Tortosa rent richting de bal. Tortosa passt de bal zonder na te denken. Šovšić rent richting de bal. Šovšić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - P.monostor Fc 2:0

44e minuut.
Waksmundzki passt de bal zonder na te denken. Šovšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šovšić passt de bal in één keer door. Gajer rent richting de bal. Gajer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - P.monostor Fc 3:0

45e minuut.
Pisani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirus Fc 45%, P.monostor Fc 55%.
Mirus Fc - P.monostor Fc 3:0

47e minuut.
Gajer passt de bal zonder na te denken. Daar is Šovšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waksmundzki speelt de bal door. Gajer rent richting de bal. Gajer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Brosch trapt de bal weg van het doel. Skaliczky is nu in balbezit. Degan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Degan krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánka geeft een lange en hoge pass. Benítez speelt de bal door. Skaliczky speelt de bal door. Daar is Gajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brosch bokst de bal weg.

83e minuut.
Šovšić is nu in balbezit. Waksmundzki rent richting de bal. Šovšić is nu in balbezit. Šovšić haalt uit met een fantastische trap. Foszmańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Gajer geeft de bal voor. Tortosa probeert naar een medespeler te passen. Degan onderschept slim de pass. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirus Fc 43%, P.monostor Fc 57%.
Mirus Fc - P.monostor Fc 3:0